Avantajele neprețuite ale unei trotinete electrice

poza ampress.ro Monkey Board trotinete electrice 1

Trăim niște vremuri în care părem a fi tot mai interesați a le da o nouă viață vechilor jucării pe care le aveam în copilărie. Chiar dacă suntem adulți, spiritul ludic ne face să ne simțim confortabil și de aceea nu ezităm să valorificăm fiecare prilej în care putem ca să ne simțim precum odinioară, când aveam mai puțin de 6 – 7 ani.

Una dintre cele mai dragi jucării ale preșcolarilor, erau și sunt în continuare trotinetele și tricicletele. Iar dacă cei mici sunt foarte atrași de aceste mijloace de deplasare pe roți, nici adolescenții sau adulții nu zic nu, dacă au ocazia de a testa niște trotinete electrice.

De ce se întâmplă asta?

Latura eliberatoare a unei trotinete electrice

Pentru că o trotinetă cu motoraș, în afară că este pratică, reprezintă și o reîntoarcere la vârsta de aur a copilăriei. Ea oferă  șansa de a experimenta sentimentul unei libertăți fantastice, pe care nicio mașină personală nu este în stare ca să îl dea (poate doar dacă este un model scump de autoturism decapotabil!).

Libertatea este o fațetă importantă a stării de bine, deci nu e de mirare că mulți oameni, deopotrivă adolescenți și oameni maturi, visează la ea.

Latura practică a unei trotinete electrice

Dacă sunteți deja o persoană cu responsabilități, care trebuie să meargă la facultate sau la job, iar neșansa face ca să locuiți într-o mare metropolă, doar gândul că trebuie să vă luptați zilnic cu aglomerația din trafic probabil că vă dă fiori reci pe șira spinării.

Nici călătoriile cu metroul nu mai sunt ce erau cândva. Acum fie stai precum o sardină în compartiment, fără a putea respira cum trebuie, fie trenurile subterane au probleme mecanice.  Ori, pur și simplu, cineva decide că și-a cam încheiat socotelile cu viața asta și încearcă să se sinucidă taman când te grăbești tu mai tare ca să ajungi la un examen sau la birou!

De ce să treci printr-un asemenea calvar cotidian care te face ca să ai insomnii noaptea și un randament scăzut în cursul zilei?

Revino mai bine la starea ta de om care merge pe trotuar, dar nu ca pieton, ci mai degrabă de utilizator de trotinetă electrică!

Acest mijloc de locomoție personal este un soi de vehicul de poveste. Este acel mijloc de a călători inteligent, „nici călare, nici pe jos”…

Tonus de invidiat recâștigat cu ajutorul unei trotinete electrice!

O călătorie cu o trotinetă chic are și avantajul că te încarcă cu energie, tonusul tău ajungând la cote amețitoare prin simplu fapt că te poți conecta astfel cu mediul înconjurător, fie el și unul urban.

Poți ca să alternezi chiar și traseele pe care ajungi la școală sau la locul de muncă. O să ai de multe ori o stare de uimire dându-ți seama cât de multe detalii observi călătorind liber, pe jos, nu într-o cutie pe roți (indiferent că acea cutie dreptunghiulară poartă numele pompos de autoturism personal, tramvai, autobuz, microbuz sau metrou).

Extrem de simplu de utilizat (doar avem experiență de pe vremea când eram preșcolari și ne jucam cu trotinete fără motor!), practică și rapidă (dacă este utilizată chiar și pe distanțe de 10 – 15 km), acest mijloc de deplasare autonom are și proprietatea de a ne da senzația că alunecăm precum am fi pe schiuri. Pur și simplu, cu puțină imaginație putem să zicem că suntem într-o perpetuă vacanță.

Trotinetă cu motor, du-mă repede, ușor!

Plus că așa facem și sport. Deși este vorba de o trotinetă cu motor, care ne poartă singură, chiar și efortul de a ne păstra echilibrul în timpul deplasării, tot mișcare se numește.

Prețul unei astfel de jucării pentru adolescenți și oameni maturi este extrem de convenabil. Pentru că tot a venit vremea frumoasă, nu ezitați și luați-vă și voi câte o trotinetă electrică, pentru că în mod sigur, dacă o veți utiliza regulat, o să aveți rapid un tonus de invidiat!

Parteneri