Comandă cărți de vizită transparente… pentru un plus de vizibilitate!

poza Ampress Absolut Office 1

Probabil că ai deja propria colecție de cărți de vizită transparente primite la tot felul de evenimente profesionale la care ai participat în ultima perioadă.

Dacă tu te-ai simțit destul de încurcat pentru că ai oferit la schimb unele tipărite pe carton, probabil că a venit momentul să treci la nivelul următor. Cărți de vizită în genul acestora pe care le colecționezi acum poți comanda la un preț foarte accesibil de la Absolut Office.

Dacă intri la ei pe site o să te bucure faptul că grafica se face gratuit, dacă nu ai aptitudini de designer, evident, după o discuție prealabilă cu tine.

Detalii despre cărțile de vizită din plastic

Categoric, nu doar aspectul este important, ci și materialul ce se inscripționează. Cărțile de vizită din plastic sunt extrem de folosite în prezent în principal datorită calităților tehnice, ca să spunem așa. Sunt mult mai durabile decât cele de carton, flexibile, câștigătoare în lupta cu lichidele diverse (apă, sucuri carbogazoase), făcând față cu brio până și anumitor substanțe chimice care le-ar nimici rapid pe rudele lor mai modeste, cărțile de vizită din carton.

După un eveniment (conferință, workshop, seminar, nu contează), personalul de serviciu care curăță sala respectivă, când participanții au plecat deja, ar putea depune mărturie că multe cărți de vizită din carton zac răspândite pe mese, pe jos, în coșurile de gunoi. Aproape nimeni nu le mai bagă în seamă.

Nu același lucru se întâmplă cu acelea din polipropilenă. Explicația psihologică este aceea că, dacă sunt bine realizate, ele aduc de foarte multe ori, mai ales că pe verso sunt mate (total sau parțial) cu niște vouchere de reduceri sau cu niște carduri de acces în locuri exclusiviste, pentru VIP-uri.

În acest fel, o carte de vizită transparentă rămâne vizual imprimată în memoria celui ce a primit-o nu doar din punct de vedere al aspectului deosebit, dar și al datelor esențiale despre compania respectivă sau profesionistul ce a oferit-o.

Nu se poate ca o carte de vizită transparentă, din plastic, să nu fie remarcată, așa încât este cel mai ieftin mijloc de reclamă la purtător la acest moment.

Sunt bune și reclamele făcute pe internet, dar nu au același nivel de specificitate, precum se întâmplă cu o carte de vizită în format fizic.

Cărțile de vizită transparente superioare celor online!

Dacă vreți, puteți compara o carte de vizită din plastic cu banii fizici, iar o reclamă online cu banii virtuali. Oamenii vor aprecia mult mai mult concretețea unui mediu publicitar vechi, dar înveșmântat în haine noi, decât volatilitatea unei reclame online postată temporar pe un site, blog sau pe o rețea de socializare. Poate și pentru că acea carte de vizită a devenit proprietatea sa, pe când un banner de pe internet este simultan al tuturor și al nimănui.

Dacă veți căuta informații despre cărțile de vizită din plastic, o să vedeți că puteți comanda cărți de vizită cu diverse grade de transparență, mergând de la 100% la opacitatea totală.

Având o mulțime de oportunități în materie de design, mult superioare celor oferite de cărțile de vizită din carton, nu trebuie totuși ca să vă lăsați duși de val. Nu uitați că și în această materie se aplică principiul minimalist la mare modă în zilele noastre: „Mai puțin înseamnă mai mult!”

Nu vreți să zăpăciți potențialul client sau partener de business cu elemente inutile inscripționate pe cărțile de vizită transparente pe care le veți oferi.  Detalii clare, ușor lizibile vor face memorarea lor mai ușoară și chiar înscrierea lor în agenda telefonică la loc de cinste.

Cel mai important element, la fel ca și în online, alături de numele firmei este logo-ul acesteia. El va atribui unicitate cărții de vizită transparente, deci nu-l ignorați. Utilizați exact culorile acestuia, pentru a nu se ivi confuzii pentru privitor.

Culorile vii sunt importante pe cărțile de vizită transparente  pentru că atrag atenția destinatarului. Culorile complementare sunt ideale în acest sens!

Dacă aveți o funcție importantă în companie, dar chiar și dacă sunteți doar o mică rotiță care face să funcționeze eficient afacerea respectivă, cel mai bine ar fi să aveți la îndemână două tipuri de cărți de vizită din plastic (în funcție de cazul concret): unul cu privire la dvs., ca profesionist în cadrul companiei (sau ca freelancer, dacă lucrați singur), iar alt set cu datele firmei însăși. Cel mai bine ar fi ca să le oferiți pe amândouă, dacă le aveți la îndemână, iar contextul este unul care necesită acest lucru.

Parteneri