• Home
  • Prima
  • Bădălău a fost ”sancționat” de PSD pentru că a numit milioane de români, eufemistic, prostituate

Bădălău a fost ”sancționat” de PSD pentru că a numit milioane de români, eufemistic, prostituate

badalau 1

Continuă să sosească din diaspora proteste legate de atitudinea incalificabilă, jignitoare și mârlănească a lui Niculae Bădălău, șeful organizației PSD Giurgiu și unul din greii de la vârf ai PSD. El a fost sancționat de formă, spun surse din partid, rămânând ”o voce în partid”, mai puțin niște funcții care sunt încredințate temporar apropiaților lui. Șefia organizației Giurgiu va fi asigurată, probabil, de un fin al ”sancționatului”.

”Organizaţia de la Giurgiu va discuta şi va lua o decizie. PSD-ului i-a făcut foarte mult rău acea declaraţie. Este suficient? Nu, dar deciziile la nivel local se iau în organizaţii. Eu nu sunt tătucul acestui partid. Cât timp voi fi eu preşedinte interimar, nu va fi exclus nimeni din partid”, a spus președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu.

Bădălău, enervat ca și alți fruntași PSD pentru votul diasporei, a spus că doar vreo 700 000 de români sunt cu forme afară, restul de 3-5 milioane  (românce?) fiiind ”de-alea de le duc ăștia”. Ăștia ar fi proxeneții, iar alea ”curvele” duse la produs, în limbajul pe care Bădălău l-a utilizat și în alte împrejurări. El s-a prefăcut că regretă spusele, iar partidul s-a prefăcut că-l dă afară, dar nu l-a dat. Din Diaspora s-a cerut scoaterea lui din orice partid și orice funcție publică, iar protestele curg în continuare.

C. Zamfir, AMPress

Parteneri