• Home
  • Prima
  • Ministrul Vela cere Jandarmeriei să desecretizeze convorbirile din 10 august, iar șefii se fac că plouă

Ministrul Vela cere Jandarmeriei să desecretizeze convorbirile din 10 august, iar șefii se fac că plouă

brutalitati in 10 august 1

Ministrul de Interne Vela dă ultimatum Jandarmeriei „până vineri seară” să desecretizeze convorbirile de la protestul din 10 august. De câteva zile ministrul liberal cere ca procurorii și poporul să afle ce ordine s-au dat atunci, dar șefii Jandarmeriei trag de timp sau caută pretexte de ”secret militar”.

În 10 august cineva de sus, din structurile politice de vârf, a făcut ca totul să pară ”o lovitură de stat”, dată nu de forțe militare, ci de români din diaspora veniți, mulți dintre ei, cu copii în brațe să dârâme Palatul Victoria.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat astăzi, la Digi 24, că așteaptă „până vineri seară” un răspuns de la Jandarmerie referitor la desecretizarea convorbirilor radio, de la protestul din 10 august 2018.

„Până în această seară aștept o soluție finală și anunțul că s-a desecretizat tot. Dacă nu, consecințele vor fi pe măsură”, a spus Marcel Vela, la Digi24.

De notat este că mulți șefi din Jandarmeria care a maltratat populație pașnică, ocolindu-i abil pe cei care provocau diversiunea (puși de cine?) sunt și azi pe aceleași poziții, mai puțin politicianul Dragnea, bănuit de unii ca fiind capul acțiunilor. Oricum el a lansat primul ideea ”loviturii de stat”, urmat de Dăncilă care a fost ”în concediu”, dar e sigură și ea că a fost o tentativă de lovitură de stat.

D. Dumitru, AMPress

Parteneri