A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Baie de sânge la un hotel de lux din Baia Mare, la petrecerea de Revelion. Sticle sparte în capete și capete sparte cu sticle

0 517

Bătaie ca-n filme în noaptea de Anul Nou. A fost nevoie de zece echipaje ale Poliției Municipiului Baia Mare, trei echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Maramureș și un echipaj SMURD pentru  potoli o bătaie, între persoane  stilate, ”la costum”, în noaptea de Revelion la un hotel cu multe stele din municipiu. Nu se știe de la ce a plecat conflictul , fiind luate în calcul beția, gelozia, sau asocierea dintre cele două, scrie presa din zonă.

Trei dintre cei implicați în bătaie au fost internați, iar unui al patrulea i-a fost îndesată o sticlă pe gât. Obiectele contondente cele mai folosite în incintă și afară, fiindcă bătaia s-a purtat și în parcarea hotelului, au fost sticlele de bere. Unele sticle s-au spart, altele au spart capete.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș, Florina Meteș, a declarat că a fost întocmit un dosar penal și se fac cercetări pentru a se stabili ce s-a întâmplat la petrecerea de Revelion la restaurantul din Baia Mare, scrie DIGI24.ro.

Bătăi de mai mică amploare au fost și în alte localități din țară unde oamenii s-au adunat spre a petrece împreună, dar unii s-au antipatizat brusc și scandalul a plecat rapid, cum ai aprinde petardele care și ele au făcut victime, cele mai multe în București, unde un copil și-a pierdut degetele de la o mână, iar alții au ajuns cu răni grave la spital.

Mădălina Stoica, AMPress

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More