Baie de sânge la un hotel de lux din Baia Mare, la petrecerea de Revelion. Sticle sparte în capete și capete sparte cu sticle

Bătaie ca-n filme în noaptea de Anul Nou. A fost nevoie de zece echipaje ale Poliției Municipiului Baia Mare, trei echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Maramureș și un echipaj SMURD pentru  potoli o bătaie, între persoane  stilate, ”la costum”, în noaptea de Revelion la un hotel cu multe stele din municipiu. Nu se știe de la ce a plecat conflictul , fiind luate în calcul beția, gelozia, sau asocierea dintre cele două, scrie presa din zonă.

Trei dintre cei implicați în bătaie au fost internați, iar unui al patrulea i-a fost îndesată o sticlă pe gât. Obiectele contondente cele mai folosite în incintă și afară, fiindcă bătaia s-a purtat și în parcarea hotelului, au fost sticlele de bere. Unele sticle s-au spart, altele au spart capete.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș, Florina Meteș, a declarat că a fost întocmit un dosar penal și se fac cercetări pentru a se stabili ce s-a întâmplat la petrecerea de Revelion la restaurantul din Baia Mare, scrie DIGI24.ro.

Distribuie prietenilor

Bătăi de mai mică amploare au fost și în alte localități din țară unde oamenii s-au adunat spre a petrece împreună, dar unii s-au antipatizat brusc și scandalul a plecat rapid, cum ai aprinde petardele care și ele au făcut victime, cele mai multe în București, unde un copil și-a pierdut degetele de la o mână, iar alții au ajuns cu răni grave la spital.

Mădălina Stoica, AMPress