Balamucul NUCLEAR a reînceput. Coreea de Nord râde de Trump și ia peste picior SUA

Marea pace nucleară dintre SUA și Coreea de Nord are sincope. Coreea de Nord va relua activităţile în scopul dezvoltării arsenalului nuclear în cazul în care Administraţia de la Washington nu anulează sancţiunile impuse Phenianului, avertizează Ministerul nord-coreean de Externe.
„Statele Unite cred că metoda sancţiunilor şi presiunilor va conduce la denuclearizare. Nu ne putem abţine din râs faţă de această idee stupidă. Îmbunătăţirea relaţiilor bilaterale este incompatibilă cu menţinerea sancţiunilor”, anunţă Ministerul de Externe de la Phenian, conform Mediafax
Regimul Kim Jong-Un consideră că anularea sancţiunilor americane ar fi reacţia adecvată la „măsurile active şi de bunăvoinţă” ale Phenianului, o referire la suspendarea unilaterală a testelor nucleare şi balistice.
Între șefii celor două țări, în nesfârșit război al declarațiilor amenințătoare, s-a instalat – acum ceva vreme – o pace care este, iată, relativă. Coreea de Nord ironizează marea Americă, iar comunicatul Ministerului de Externe de la Phenian este echivalat cu o ”luare peste picior”.
D. Dumitru, AMPress