• Home
  • Prima
  • Barna: Chiar ați fi putut fi Superman, dar ați ales să fiți doar un oarecare banal Florin Cîțu

Barna: Chiar ați fi putut fi Superman, dar ați ales să fiți doar un oarecare banal Florin Cîțu

barna hepta

Vicepreședintele USR Dan Barna i-a spus, în Parlament, premierului că ar fi putut fi un adevărat Superman, dar că a ales să fie „un oarecare banal Florin Cîțu”.

„Ați fi putut fi premierul reformator de care țara aceasta are disperată nevoie, dar ați preferat rolul de frânarul programului de guvernare. Ați fi putut fi eroul luptei cu pandemia, dar ați preferat această iresponsabilitate relaxată în care ați explicat că valul patru nu ne privește pe noi. Ați sacrificat cinic stabilitatea politică pentru o mână de voturi în partidul dvs”, i-a spus Dan Barna premierului, potrivit digi24.ro.

Vicepreședintele USR susține că Florin Cîțu a distrus o coaliție cu un capital uriaș de încredere: „Ați aruncat în aer stabilitatea țării și coalția. Eu v-am spus că aici ajungem. În miercurea aceea, în care ați decis să aruncați în aer stabilitatea țării, eu v-am spus că aici vom ajunge și, da, noi ne respectăm cuvântul dat: vom vota această moțiune de cenzură”.

„După 30 de ani, chiar ați fi putut fi Superman, dar ați ales să fiți doar un oarecare banal Florin Cîțu.”, a încheiat Barna.

Foto – Hepta

Parteneri