AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Băsescu: Dacă o vrem pe Ursula von der Leyen, votăm PNL şi PSD. Dacă vrem un preşedinte al Comisiei care să nu mai facă trăznăi cu vaccinurile, nu votăm PSD şi PNL

Fostul preşedinte Traian Băsescu a afirmat că dacă vrem ca Ursula von der Leyen să rămână în continuare preşedintele Comisiei Europene, atunci votăm PNL şi PSD. El a adăugat că dacă vrem un preşedinte de Comisie care „să nu mai facă trăznăi cu vaccinurile”, atunci nu votăm PSD şi PNL.

Traian Băsescu a fost întrebat, duminică, la Digi 24, ce ar trebui să ştie alegătorii români pentru a merge la vot la europarlamentare.

„Sunt cel puţin la fel de importante ca alegerile legislative naţionale. Chiar dacă nu dau guverne naţionale, aceste alegeri în afară de faptul că vor da majorităţi în Parlamentul European vor da o Comisie Europeană care va avea structura votului care se va da la 9 iunie. Adică, dacă votăm, ca să fim mai clari, dacă o vrem pe Ursula von der Leyen, votăm PNL şi PSD. Dacă vrem un preşedinte al Comisiei care să nu mai facă trăznăi cu vaccinurile şi să refuze să dea explicaţii Parchetului European, nu votăm PSD şi PNL, că ei s-au angajat să susţină pe Ursula von der Leyen”, a afirmat fostul preşedinte, potrivit news.ro.

El a mai adăugat că Ursula von der Leyen „a iniţiat Green Deal-ul şi toate necazurile pentru agricultură”.

© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!