A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Bătălia taberelor din PSD pentru detronarea Vioricăi Dăncilă a eșuat. Dăncilă va fi…

0 170

Reuniunea la vârf a liderilor PSD, prin care o grupare  cerea plecarea  din fruntea partidului și renunțarea la postura de candidat la președinție a Vioricăi Dăncilă a eșuat. După discuții dure, replici de maidan unele, pesediștii s-au mulțumit cu eliminarea lui Mihai Fifor, vinovat pentru lipsa de comunicare dintre centru și județe. El nu mai este șeful campaniei electorale a candidatei PSD, dar a rămas deocamdată secretar general, fiindcă Viorica Dăncilă nu a supus la vot eliminarea acestuia din respectiva funcție. Fifor este dușmănit mai ales, pentru supremația în Craiova, mai ales de cuplul Olguța Vasilescu – Manda.

Plecați să o dea jos pe Dăncilă, pesediștii au fost mulțumiți cu eliminarea de lângă ”fusta”

liderului de partid a lui Fifor.

Renunțarea la suspendarea Vioricăi Dăncilă din postura de candidat pentru Cotroceni s-a făcut după constatarea aproape unanim acceptată că social demorații din teritoriu se vor simți insultați de sprijinirea altui candidat, care nu e din partid. Pe cine să votăm, a întrebat unul dintre vorbitori, pe ”handicapatul de Cumpănașu”? Caracterizări asemănătoare au fost făcute și altor candidați, așa că Viorica Dăncilă va rămâne candidatul PSD pentru Cotroceni.

D. Dumitru, AMPress

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More