Becali, pe cale să fie bătut de „Syda” la Poiana Braşov. Latifundiarul zice că îl dădea jos doar cu un pumn

Scandal la Poiana Braşov, angajând – ca posibili pugilişti – pe Gigi Becali, patronul FCSB, cel care ar fi iscat scandalul şi fostul ginere al lui Traian Băsescu, supranumit Syda. Concret, aflat într-un restaurant, Becali ar fi mers să ceară un scaun de la o masă alăturată. Acolo s-ar fi aflat şi Bogdan Ionescu.

Becali s-ar fi aprins şi a început să îi reproşeze că a făcut închisoare din cauza faptului că fostul preşedinte nu a dat legea amnistiei, conform cancan.ro. Ionescu ar fi vrut să-l lovească pe Beali, dar între ei – după un schimb consistent de înjurături – s-au interpus meseni şi personal al localului, astfel că bătaia a fost doar în vorbe.
Patronul FCSB, Gigi Becali, recunoaște că s-a certat, la Poiana Brașov, cu fostul ginere al lui Traian Băsescu. Becali a explicat că acest conflict a fost doar verbal și asta pentru că Syda a părăsit de urgență restaurantul și mai apoi stațiunea montană.
”Eu i-am spus să tacă din gură că-l bat. Până la urmă, el nu s-a ridicat de pe scaun și mi-a zis că pleacă. Ulterior, mi-a transmis prin cineva să a plecat și din stațiune, nu a mai participat la Revelion.
Au fost ispite, dar Dumnezeu nu m-a lăsat să cedez și să fac altele mai rele (…) Păi, ce ăla e om de scandal cu mine? Când e unul mai mic ca mine pot și eu, dacă era unul mai mare puneam bodyguarzii, dar pentru unul ca ăsta mai pot și eu.
Nu-i trebuia mai mult de un pumn, că un pumn îl punea jos. Mare lucru! Pentru un pumn iei o amendă penală”, a povestit Becali, varianta proprie, la Antena 3.

Ambele personaje nu se sfiesc să utilizeze orice prilej, bun sau rău, pentru a fi vizibile în media. Cei doi au fost şi se încăpăţânează să rămână personaje care alimentează presa tablidă.

Distribuie prietenilor

Mădălina Stoica, AMPress