A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Becali, pe cale să fie bătut de „Syda” la Poiana Braşov. Latifundiarul zice că îl dădea jos doar cu un pumn

0 251

Scandal la Poiana Braşov, angajând – ca posibili pugilişti – pe Gigi Becali, patronul FCSB, cel care ar fi iscat scandalul şi fostul ginere al lui Traian Băsescu, supranumit Syda. Concret, aflat într-un restaurant, Becali ar fi mers să ceară un scaun de la o masă alăturată. Acolo s-ar fi aflat şi Bogdan Ionescu.


APRECIAZA ARTICOLUL !

Becali s-ar fi aprins şi a început să îi reproşeze că a făcut închisoare din cauza faptului că fostul preşedinte nu a dat legea amnistiei, conform cancan.ro. Ionescu ar fi vrut să-l lovească pe Beali, dar între ei – după un schimb consistent de înjurături – s-au interpus meseni şi personal al localului, astfel că bătaia a fost doar în vorbe.
Patronul FCSB, Gigi Becali, recunoaște că s-a certat, la Poiana Brașov, cu fostul ginere al lui Traian Băsescu. Becali a explicat că acest conflict a fost doar verbal și asta pentru că Syda a părăsit de urgență restaurantul și mai apoi stațiunea montană.
”Eu i-am spus să tacă din gură că-l bat. Până la urmă, el nu s-a ridicat de pe scaun și mi-a zis că pleacă. Ulterior, mi-a transmis prin cineva să a plecat și din stațiune, nu a mai participat la Revelion.
Au fost ispite, dar Dumnezeu nu m-a lăsat să cedez și să fac altele mai rele (…) Păi, ce ăla e om de scandal cu mine? Când e unul mai mic ca mine pot și eu, dacă era unul mai mare puneam bodyguarzii, dar pentru unul ca ăsta mai pot și eu.
Nu-i trebuia mai mult de un pumn, că un pumn îl punea jos. Mare lucru! Pentru un pumn iei o amendă penală”, a povestit Becali, varianta proprie, la Antena 3.

Ambele personaje nu se sfiesc să utilizeze orice prilej, bun sau rău, pentru a fi vizibile în media. Cei doi au fost şi se încăpăţânează să rămână personaje care alimentează presa tablidă.

Mădălina Stoica, AMPress

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata