Beneficii ale liposucției pe care le vei aprecia

A arăta bine este acum prioritar pentru cele mai multe persoane, dar nu toată lumea reușește să slăbească cu ajutorul dietelor și nici chiar al orelor de fitness.

În acel moment apare la orizont varianta atractivă de a face o operație estetică de liposucție.

Liposucția, o intervenție estetică la modă azi

Există câteva motive care merită a fi luate în considerare atunci când te gândești la o astfel de intervenție chirurgicală populară și în România.

Liposucția are darul de a spori încrederea în tine, mai ales dacă grăsimea te-a făcut să stai în umbră și să nu îți manifești plenar personalitatea.

După o astfel de operație vei avea o atitudine pozitivă mult mai optimistă și vei fi în măsură ca să îți urmărești cu ambiție obiectivele, ba chiar să ți le și îndeplinești.

Liposucția îți poate îmbunătății starea de sănătate cu siguranță. Dacă dietele de slăbit nu te-au putut ajuta, o intervenție estetică de liposucție poate să aibă efecte vizibile și asupra sănătății întregului organism, nu se rezumă doar la frumusețea corporală.

Liposucția, preambului care dă un nou impuls vieții tale

În plus, pe viitor pacienții au mai multe șanse ca să se alimenteze sănătos, să facă sport cu regularitate, să ăși schimbe regimul de viață.

Intervenția chirurgicală de liposucție este modul prin care se elimină grăsimea care persistă în zonele cu probleme chiar și după ce s-a realizat o slăbire importantă, iar persoana are deja un stil de viață sănătos.

De multe ori, cantitatea de grăsime persistentă este dată de moștenirea genetică.

Ceea ce trebuie subliniat cu prisosință este faptul că liposucția nu este un mod simplu de a slăbi, deoarece nu există nicio pastilă și nicio procedură magică prin care slăbești instantaneu, dacă motivația nu este puternică te îngrași după aceea. Nu este o soluție ca ulterior să suferi o altă intervenție de liposucție pentru a arăta din nou așa cum îți dorești.

Liposucția este o armă în autoîmbunătățirea personală neputând exista o perfecționare în acest sens fără o estetică plăcută a corpului.

Această intervenție chirurgicală deși nu poate ajuta la pierderea în greutate este de real ajutor dacă vrei o siluetă mai elegantă, posibilitatea ca hainele să stea mai bine pe corp, să te simți mai bin eîn pielea ta.

Majoritatea pacienților își doresc o liposucția abdominală, dar această intervenție chirurgicală se poate realiza aproape în orice zonă cu probleme, inclusiv pe părțile laterale ale feței.

Ce trebuie să mai cunoști despre liposucție?

După realizarea operații chirurgicale de liposucție rezultatele nu apar instantaneu. Este nevoie de câteva săptămâni până la vindecarea completă, de ceva timp pentru ca zona operată să nu mai fie umflată.

Pentru a obține cele mai bune rezultate persoana operată trebuie să urmeze cu strictețe sfaturile chirurgului plastician.

În medie cam după o lună și jumătate sau două, corpul său va arăta fabulos și ceilalți vor observa îmbunătățirea aspectului.

În această perioadă ar trebui ca deja să fi implementat un nou mod de a te hrăni, să revină la activitățile sale curente, să își schimbe stilul de viață în ansamblu.

Trebuie spus totuși că rezultatele liposucției nu sunt garantate pe viață, nu sunt neapărat permanente, deoarece va trebui ca persoana operată să facă exerciții fizice, să încerce pe cât posibil să se elibereze de factori stresanți din viața sa, inclusiv să renunțe pe cât posibil la alcool și tutun.