Bicicleta electrica portabila – avantaje reale

Ai auzit cu siguranta despre bicicletele electrice si despre nenumaratele beneficii pe care acestea le au, primul fiind acela legat de usurinta cu care te poti deplasa cu ajutorul lor.

Ai ramas blocat pe un deal? Foloseste  motorul electric. Incerci sa recuperezi din viteza pierduta in aglomeratia din trafic? Cu motorul electric o poti face foarte simplu. Ai de carat o greutate mare cu bicicleta?

Motorul electric te ajuta sa o faci mult mai usor. Ti-e lene sa pedalezi? Bicicleta electrica este solutia ideala pentru aceste momente! Iar lista de avantaje poate continua… Insa pachetul complet vine abia atunci cand bicicleta electrica are in pus avantajul de a fi si pliabila.

Distribuie prietenilor

Ai fost vreodata nevoit sa iti cari bicicleta in spate cateva etaje, fie pentru ca nu ai lift, fie pentru ca bicicleta ta nu incape in liftul mic de la bloc? Daca ai fost in situatia asta, stii in mod cert despre ce vorbesc, iar daca nu… e bine de stiut ca nu este deloc usor sa trebuiasca sa cari in spate cateva zeci de kilograme de fier. Bicicletele electrice pliabile ofera o solutie foarte buna pentru aceasta situatie, iar optand pentru un astfel de model vei reusi sa rezolvi problema transportului bicicletei tale.

Pe de alta parte, o bicicleta electrica pliabila este mult mai usor de transportat cand calatoresti cu masina pe distante lungi, chiar si fara portbagaj deasupra masinii. Daca adori plimbarile lungi pe bicicleta in vacante, cu ajutorul unei biciclete electrice pliabile te poti plimba in voie in orice destinatie de vacanta te-ai afla, fara sa mai fii nevoit sa cheltui bani pentru inchirierea unei biciclete. Nu trebuie decat sa iti iei cu tine de acasa bicicleta pliabila favorita si te vei putea distra in voie.

Si pentru ca nu toti suntem pasionati de mersul pe bicicleta si pe gheata sau pe zapada, cand vine vorba despre depozitare bicicletele electrice pliabile sunt foarte usor de depozitat ocupand cu mult mai putin loc decat o bicicleta obisnuita.

Poti depozita o astfel de bicicleta atat intr-o debara sau o camara, in camera tehnica a casei.