Biserica din România unde ţi se îndeplinesc DORINŢELE dacă faci un lucru BANAL

 

Există în București o biserică vizitată de foarte mulți credincioși cu probleme. Este renumită pentru faptul că oamenii care calcă pragul acestui lăcaş sfânt se roagă timp de nouă marţi la rând la o icoană făcătoare de minuni şi li se îndeplinesc dorinţele.
La biserica Sfântul Anton, tineri şi vârstnici merg acolo să se roage pentru sănătate, pentru linişte în familie, spor în casă, reuşite la şcoală sau la locul de muncă, pentru copii sau întâlnirea jumătăţii. Dacă vei merge de mai multe ori, vei întâlni aproape aceiaşi oameni. Asta pentru că se spune că e bine să vii la slujba, să te rogi şi să dai acatiste la Biserica Sfântul Anton timp de nouă marţi la rând.

Părintele Zaharia, care slujeşte la biserica, a declarat pentru cancan.ro. că în cea de-a zecea marţi se aduc drept mulţumire produse alimentare (făină, ulei etc.), care sunt sfinţite. O parte se iau acasă, iar altă parte se lasă acolo, ajungând la oamenii săraci. De asemenea, se aduce o pâine, care se împarte la nouă persoane. După cele nouă marţi, dorinţa pe care şi-a pus-o enoriaşul se împlineşte. Oamenii vorbesc că datorită rugăciunilor pe care le-au făcut la icoană de la Sfântul Anton, viaţa lor s-a schimbat.

Distribuie prietenilor

Mai mult pe realitatea.net