Bizareriile lui Trump. Motivul pentru care președintele american mănâncă doar de la McDonald’s

Numeroși critici ai președintelui american sunt de părere că paranoia lui Donald Trump a ajuns la cote înalte.
În cartea „Fire and Fury: Isnide the Trump White House”, autorul Michael Wolff scrie despre președinte că preferă mâncarea de McDonald’s deoarece se teme să nu fie otrăvit. Chiar și la un an de când a ocupat scaunul prezidențial, Trump încă se simte amenințat din toate părțile.
El preferă astfel, să comande binecunoscutul „fast-food” de la McDonald’s deoarece nimeni nu știe când este adusă la reședința sa și crede că este pregătită în condiții sigure.
Teama de otrăvire a lui Trump nu se rezumă doar la mâncare. Acesta a dat ordine clare staff-ului său, care n-are voie să se atingă de lucrurile sale personale, cum ar fi periuța de dinți. El a impus restricții chiar și doamnelor care se ocupă de menținerea curățeniei la Casa Albă sau în reședințele personale. De exemplu, dacă găsesc un tricou sau orice altă haină pe jos, atunci nimeni n-are voie să se atingă de ea: „dacă tricoul meu se află pe podea, înseamnă că așa doresc eu.”
Chiar și lenjeria de pat și-o schimbă singur, tot din același motiv. De asemenea, el nu doarme în același pat cu soția sa, Melania. În carte mai este menționat și faptul că în primele zile ale mandatului său, Trump obișnuia să nu ia nici măcar micul dejun pregătit la Casa Albă. Se retrăgea în camera sa și își mânca liniștit hamburgerii de la McDonald’s în mijlocul patului, în timp ce se uita la trei televizoare simultan, informează Daily Mail.

Sursa – click.ro