AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Black Friday pentru părinți și copii – Bucură-te de ofertele Babyneeds!

Dacă îți dorești să achiziționezi produse pentru bebelușul sau copilul tău, Black Friday este un moment ideal! Vei găsi, cu siguranță, o mulțime de oferte atractive – așadar, nu sta pe gânduri! Te poți bucura de acest eveniment împreună cu Babyneeds, atât vineri, 13 noiembrie, cât și în săptămâna imediat următoare (Black Week – 14-22 noiembrie), descoperind promoții inedite la o mulțime de articole utile.

 

Iată ce categorii de produse vor avea cele mai mari reduceri de Black Friday:

  • Scaune de masă

Scaunele de masă sunt obiecte esențiale în viața unei familii, mai ales din momentul în care începe diversificarea alimentației la bebeluși. Așadar, vei avea nevoie, în mod cert, de un produs rezistent, multifuncțional, care să te sprijine în acest sens. 

Sunt o mulțime de modele pe care le poți descoperi – alege-l pe cel care îți place, atât din punctul de vedere al aspectului, cât și din cel al funcțiilor oferite. Zilele de Black Friday la Babyneeds vin în ajutorul tău, fiindcă, în această perioadă, vei avea oportunitatea de a cumpăra toate aceste obiecte, cu o reducere cuprinsă între 25 și 42% – prin urmare, nu rata o astfel de ocazie!

  • Pătuțuri pentru copii

Te pregătești pentru venirea unui bebeluș? Una dintre cele mai importante achiziții este pătuțul – acesta este un factor semnificativ, de care trebuie să ții cont în permanență, mai ales în primele luni de viață ale celui mic. 

O astfel de piesă de mobilier trebuie să ofere, în primul rând, un grad înalt de rezistență și calitate, pentru a putea fi utilizat cât mai mult timp, în condiții de siguranță. Cercetează toate opțiunile și orientează-te către pătuțul preferat, profitând de reducerile de la Babyneeds, cuprinse între 14 și 44%!

  • Jucării

Jucăriile sunt esențiale în orice moment – ele contribuie pozitiv la dezvoltarea și evoluția celui mic, având beneficii asupra proceselor cognitive. Așadar, trebuie să te echipezi cu produse inedite, care să ofere o cale sigură către creativitate, învățare, îndemânare și folosirea imaginației. 

De Black Friday, cea mai mare reducere (55%) va fi la un astfel de articol: blocurile magnetice educative de la Kooglo sunt perfecte pentru exersarea unor abilități de bază, ale copiilor cu vârsta de peste 2 ani.

  • Biciclete

Bicicletele sunt o modalitate excelentă de a combina mișcarea cu distracția! Nu ezita să achiziționezi un model care poate deveni cel mai bun prieten al copilului tău! În această perioadă de reduceri, vei putea găsi discounturi de 37-47%, la branduri cunoscute precum Lionelo!

  • Cărucioare

Dacă urmează să te bucuri de venirea pe lume a bebelușului tău, trebuie să iei în considerare achiziționarea unui cărucior potrivit! La Babyneeds vei găsi oferte de Black Friday la cărucioare pentru copii, cu discounturi de la 19 până la 46%!

  • Hăinuțe și încălțăminte

Hainele și încălțămintea sunt întotdeauna o alegere excelentă pentru un cadou! Însă, fie că vrei să oferi un dar, fie că vrei doar să mai cumperi câteva lucruri pentru garderoba bebelușului tău, nu uita să cercetezi și această categorie, deoarece articolele create de Gmini vor avea promoții și reduceri cuprinse între 28 și 50%!

În concluzie, această perioadă este extrem de utilă pentru părinții care vor să cumpere diverse produse pentru copii! Studiază cu atenție gama de pe site, pentru a te pregăti dinainte de debutul evenimentului. Nu amâna până în ultimul moment și descoperă, din timp, tot ceea ce îți place!

Sursă foto: Pixabay.com

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!