• Home
  • Știri
  • Bode a pierdut al doilea proces cu Universitatea „Babeș-Bolyai” în scandalul tezei de doctorat plagiată

Bode a pierdut al doilea proces cu Universitatea „Babeș-Bolyai” în scandalul tezei de doctorat plagiată

bode 2 1

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a pierdut un al doilea proces cu Universitatea „Babeș-Bolyai” (UBB) în chestiunea tezei sale de doctorat plagiate. Este vorba despre dosarul în care a cerut suspendarea deciziei din luna ianuarie prin care UBB a certificat că teza sa este plagiată, potrivit jurnalistei Emilia Șercan, după cum notează b1tv.ro.

Pe 12 mai, Curtea de Apel București se va pronunța pe cererea de suspendare a autosesizării Consiliului Național de Etică aflat în subordinea Ministerului Cercetării. La termenele anterioare, Consiliul Național de Etică nu a fost reprezentat juridic în acest dosar pentru că Ministerul Cercetării, condus de colegul lui dr. Bode, Sebastian Burduja, nu i-a semnat juristului instituției delegație de reprezentare în instanță, mai spune jurnalista.

Noul proces pierdut de Bode s-a judecat la Tribunalul București deoarece și-a schimbat domiciliul în acte din Zalău în București, mai exact într-o vilă care aparține statului, prin RAAPPS, aflată în Cartierul Dorobanți.

Mai mult aici

Parteneri