• Home
  • Prima
  • Bogdan Stanoevici, candidatul surpriză pentru Cotroceni. Rețeta Ucraina?!

Bogdan Stanoevici, candidatul surpriză pentru Cotroceni. Rețeta Ucraina?!

bogsan stanoevici 1

Bogdan Stanoevici, actor cu un rol important în serialul de televiziune Fructul oprit de la Antena 1, a anunțat că va candida pentru funcția de președinte al României, transmite DCNews. Actorul  nu a  motivat decizia, dar comentatorii nu exclud ca el să se fi inspirat, căpătând curaj, de la victoria zdrobitoare în alegerile din Ucraina a unui actor de comendie.

El își evocă mama care l-a îndemnat să facă ceva bun pentru România.” Am o datorie de suflet față de mama mea care a iubit această țară la fel de tare cum m-a iubit pe mine și care, într-o zi, cu lacrimi în ochi, mi-a cerut ca atunci când voi fi pregătit să fac ce-mi stă în putință pentru a schimba ce este strâmb în această țară. Iată că momentul acela a sosit!” El spune că are o datorie de conștiință față de țara în care s-a născut.

Bogdan Stanoevici este un actor român născut în București. Este absolvent (promoția 1982) al I.A.T.C. „I. L. Caragiale” din București. În mai 1989 s-a stabilit prin căsătorie în Franța, unde și-a continuat cariera. S-a restabilit în România în 2011. Între 5 martie și 17 decembrie 2014, Bogdan Stanoevici a fost ministru pentru românii de pretutindeni în Guvernul Victor Ponta.

Sursa DCNews

Parteneri