Bombă! Adio alianță PSD-ALDE. Dragnea deja lucrează la preluarea parlamentarilor lui Tăriceanu 

 

Nu, nu mai e zvon, ci o realitate care se consumă aproape la vedere. Tensiunile PSD-ALDE din ultima perioadă par a avea un final sumbru pentru actuala coaliție de guvernare. Ruperea coaliției este deja inevitabilă, iar Liviu Dragnea a început negocierile pentru a „fura” cât mai mulți parlamentari de la ALDE.

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, spune că actuala coaliţie de guvernare este pe cale să se rupă, fiind ”ordin pe unitate la PSD să înceapă negocierile individuale cu deputaţii şi senatorii ALDE pentru a rupe cât mai mulţi parlamentari”.

Distribuie prietenilor

”Se rupe guvernarea PSD-ALDE. E ordin pe unitate la PSD să înceapă negocierile individuale cu deputaţii şi senatorii ALDE pentru a rupe cât mai mulţi parlamentari. Totul e ca la târg, curg oferte, propuneri, reduceri, cu TVA sau fără. E mare deranj în cea mai toxică coaliţie care guvernează astăzi ţara. S-au înecat în propria minciună. Protocoale, protocoale şi, când colo, naşul protocoalelor între servicii şi parchete e însuşi Călin Constantin Anton Popescu Tăriceanu”, a scris sâmbătă Tomac pe Facebook

Sursa – stiridiaspora.ro