Bomba scoasă ”din casă” de Codrin Ștefănescu: ”Firea va fi înlocuită de Ecaterina Andronescu!”

În emisiunea moderată de Victor Ciutacu, vineri,  la România TV s-a desfășurat cel mai halucinant dialog, de fapt o ceartă de gang, între Codrin Ștefănescu și un alt membru PSD, viceprimarul general al Capitalei, Bădescu, pe fondul unor imagini uitate, dar care arată valoarea unor politicieni români: păruirea generată de secretarul general adjunct al PSD de azi, într-o mai veche ședință de consiliu a Capitalei, când reprezenta o altă forță politică.

Războiul de atunci, cu pumni și ruperi de gulere, a fost perfect ilustrat de războiul de acum, din interiorul PSD. Printre injurii, strigăte și altele, din aceeași oală electorală, Codrin Ștefănescu și-a amintit că este purtătorul de cuvânt al lui Liviu Dranea și a scos sau a ”dat din casă” un plan:

Firea va fi înlocuită de la conducerea PSD București cu Ecaterina Andronescu!
Uluitor și exersat planul lui Dragnea care mituiește – spune un comentator – un ”dizident”, făcându-l aliat și omoară șansele politice ale unui adversar care râmâne pe poziții, Gabriela Firea.

Distribuie prietenilor

Interesant e că Ecaterina Andronescu, prezentă în emisiunea lui Ciutacu, aproape că a tăcut ”sfios”, ca-n Șheherezada, ”mângâiată de un alint electoral care promite reveniri și creșteri”.
Aurelia Apostol, AMPress