Război pe viață și pe moarte în PSD. Gabriela Firea, uluită de tupeul lui Dragnea care distruge proiectele Capitalei prin Codrin Ștefănescu

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, se declară revoltată de faptul că un om al lui Liviu Dragnea, pe numele lui Codrin Ștefănescu, are tupeul de a sabota proiectele pentru Capitală, care trebuiau să fie și ale PSD.
„Se pune la cale un plan de sabotare a mea, prin întoarcerea împotriva mea a consilierilor generali PSD. Se fac presiuni asupra consilierilor generali să semneze declarații cum că sunt constrânși să voteze la fiecare ședință proiecte cu care nu sunt de acord. .. Toate proiectele sunt conforme cu programul de guvernare”, spune Firea într-un comunicat de presă.

„Cel mai grav este că se fură votul raportat de către bucureșteni, care au decis ca primarul general și cei șase primari de sectoare să fie din partea PSD. Ceea ce se întâmplă în aceste zile, domnul Ștefănescu îi cheamă și discută cu consilierii generali că nu e bine să mai voteze proiectele propuse de mine. Îmi pare rău că s-a ajuns aici, i-am transmis domnului Dragnea ce se întâmplă. Nu mai am iluzia că voi fi sprijinită să rezolvăm principala problemă, cea a traficului din Capitală. Ceea ce se întâmplă acum este inacceptabil pentru bucureșteni”, a spus Gabriela Firea.

Liviu Dragnea încearcă să desprindă consilierii generali ai PSD de obligațiile pe care le au față de cetățeni și față de propriul partid. ”Doamna Gabriela Firea a ajuns primar general nu singură, ci cu ajutorul nostru”, a spus Ștefănescu la România TVR, vineri seara, acuzând-o că nu s-a consultat cu partidul. ”Proiectele ei sunt ori stupide, ori bizare și-și bate joc de votul bucureștenilor” spune Codrin Ștefănescu, considerat ”purtător de cuvânt al PSDragnea”.
C. Zamfir, AMPress