Bucureșteni la congelat în cea mai geroasă noapte a anului. Sute de familii n-au căldură

Sute de bucureşteni vor îndura frigul în cea mai geroasă noapte din acest an. Oamenii au îndurat frigul în case, în zile cu temperaturi sub zero grade
O nouă avarie a lăsat apartamente din două sectoare ale capitalei fără căldură. Oamenii au îndurat frigul în case, în zile cu temperaturi sub zero grade.
Autorităţile îşi pasează responsabilitatea. Primarul general spune că problema a fost cauzată de ELCEN şi ameninţă cu plângeri penale

Într-o perioadă în care termometrele arată în Capitală chiar şi -13 grade Celsius, caloriferele din sute de aparatmente sunt îngheţate. Termoenergetica are una dintre cele mai mari avarii în acest an.

O magistrală de apă caldă a cedat aseară. Fostul RADET dă  vina pe temperaturile apei din interiorul conductei. Şefii ELCEN recunosc că au crescut temperatura apei furnizate. Consideră însă că municipalitatea ar fi trebuit să modernizeze reţeaua de termoficare.

Distribuie prietenilor

S-a „greşit” cu 20 de grade mai mult la livrarea agentului termic, astfel încât s-a produs o avarie foarte gravă. Vom depune plângere penală pentru sabotarea sistemului centralizat de termoficare.

Mai mult pe a1.ro