• Home
  • Prima
  • Câțelușa căreia câţiva sătmăreni i-au băgat o petardă aprinsă în gură a fost operată. Sunt șanse…

Câțelușa căreia câţiva sătmăreni i-au băgat o petardă aprinsă în gură a fost operată. Sunt șanse…

Câinele, de fapt o cățelușă, victimă a unor sătmăreni probabil beți,  a fost operată de urgență. Viața sa atârnă de un fir de păr, dar veterinarii spun că are șanse de supraviețuire, dacă cineva se va ocupa s-o hrănească, fiindcă nu mai poate să se hrănească singură. Animalul străzii, care era blând, unii cetățeni oferindu-i hrană,  a fost batjocorit de unul sau mai mulți bărbați, care i-au băgat în gură o petardă aprinsă. Cazul a ajuns la Asociația Freelife, care a dus câinele de urgență la veterinar, unde a fost operat.

Făptașii sunt căutați acum de cei de la Asociație, oferind recompensă pentru prinderea lor.

„ Acest suflet isi ducea traiul din mila catorva persoane, care ii ofereau mâncare si apa, ba chiar e si sterilizata, dar cativa nemernici s-au gasit sa se distreze pe seama ei, si nu oricum…. ci i-au bagat petarda in gura… sa fie siguri ca au de ce rade.

SE OFERA RECOMPENSA PENTRU CINE POATE DA DETALII IN GASIREA FAPTASILOR !!!!! Inf .tel. 0746813484”, au transmis pe pagina lor de Facebook cei de la Freelife.

Tot ei scriu că așteaptă să se petreacă o minune, cățelușa putând supraviețui barbariei la care a fost supusă de oameni.

Mădălina Stoica, AMPress

Parteneri