Distracaţie de Anul Nou: Câţiva bărbaţi au băgat în gura unui câine o petardă care a explodat. Ei pot fi criminalii în serie de mâine

Mai mulţi bărbaţi au băgat în gura unui câine o petardă, care apoi a explodat. Consilier general: Ei sunt viitorii criminali în serie

Caz şocant în Satu-Mare. Mai mulţi bărbaţi i-au băgat o petardă în gură unui câine, petarda a explodat, iar animalul a fost grav rănit.

Câinele nu avea proprietar, dar era hrănit de localnici.

Asociaţia care l-a preluat oferă recompensă celor care pot da detalii despre indivizii care au făcut rău acest gest monstruos.

Potrivit legii, o asemenea faptă se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă. Studiile internaţionale arată că aproape toţi criminalii în serie, cât şi autorii celor mai cumplite masacre din istoria Americii, sunt cunoscuţi pentru antecedentele lor în chinuirea animalelor. Unul din doi criminali în serie a început prin a tortura animale, spun statisticile de peste ocean.

„Aceste javre sunt viitorii criminali ai României. FBI are o listă cu toţi cei care comit astfel de crime contra animalelor, au văzut relaţia directă dintre autorii acestor acte de cruzime asupra animalelor şi cei care comit crime”, a declarat la Digi24 Tudor Ionescu, consilier general la Primăria Bucureşti.

Mai mult pe DIGI24.ro