Cand este nevoie sa apelam la o firma de deratizare Bucuresti?

Cand este nevoie sa apelam la o firma de deratizare Bucuresti

Marile orase, in care se produc cantitati uriase de deseuri, precum si neglijenta oamenilor, aruncarea la intamplare a gunoaielor, nu doar ca duc la aparitia sobolanilor si a soarecilor, dar si la perpetuarea diverselor boli, maladii si a alergiilor.

De cele mai multe ori, indiferenta autoritatilor, dublata de amenzile usturoatoare, ii fac pe proprietarii de apartamente si garsoniere, precum si pe asociatiile de proprietari sa rezolve problema de la sine putere, cu ajutorul companiilor de dezinsectie si deratizare din Bucuresti si principalele orase ale tarii.

Spre exemplu, in lipsa unei deratizari constante, soarecii si sobolanii isi fac loc in casele noastre si au obiceiul “pagubos” de a roade tot ce le iese in cale, chiar si firele electrice, care pot declasa incendii sau scurt circuite. Desi pierderile materiale s-ar putea sa nu para atat de insemnate, rozatoarele sunt un adevarat pericol si pentru sanatatea ta si a celor din jur.

In acest caz, sa apelezi la o companie ce ofera servicii deratizare Bucuresti, spre exemplu, este cea mai buna solutie. Top-cleaning.ro este una dintre companiile de dezinsectie, dezinfectie si deratizare care ofera servicii complete ce te scapa de daunatori, cu solutii testate si eficienta dovedita, precum si tehnologii de ultima generatie.

In ce consta o deratizare eficienta?

Deratizarea reprezinta o actiune de distrugere si de limitare a inmultirii oricaror forme de rozatoare, prin metode fizice si chimice, precum si igienizarea tuturor zonelor afectate. Aceasta activitate trebuie facuta cel putin o data la 6 luni, mai ales in mediul urban, cum este Bucurestiul.

De asemenea, trebuie mentionat ca deratizarea nu trebuie facuta doar daca se indica prezenta vreunei rozatoare, ci si preventiv, pentru a evita aparitia, inmultirea si raspandirea acestora. Serviciile de deratizare trebuie sa aiba in vedere urmatoarele spatii: unitati de alimentatie publica, piete, depozite, unitati sanitare, hale industriale, scari de bloc, ghene de gunoi, curti interioare, gradini etc.

De ce este mai eficienta deratizarea decat solutiile din comert?

Otravurile din comert au o eficienta sub 1%, iar capcanele improvizate ii fac pe soareci si sobolani sa fie sceptici si nici sa nu se atinga de aceste solutii. Astfel, spre deosebire de solutiile cumparate din magazinele de bricolaj sau home-made, serviciile de deratizare, dezinsectie si dezinfectie Bucuresti, oferite de Top-cleaning.ro, au o eficienta de 100%, pentru ca se folosesc doar tehnologii profesionale si substante puternice, care nu dau absolut nicio sansa de supravietuire rozatoarelor.

In plus, compania detine toate certificarile necesare pentru desfasurarea in conditii optime a tuturor activitatilor de dezinfectie, dezinsectie si deratizare, iar personalul atent instruit si echipat conform  normelor specifice protectiei muncii (masti, manusi, ochelari, antifoane, halate, combinezoane si genti) asigura actiuni la parametri maximi de calitate si eficienta.

Parteneri