Caracal. Lațul se strânge în jurul celorlalți părtași la crime

E vinovat de crime doar monstrul Dincă sau alături de el, în complicități voluntare sau involuntare, au stat reprezentanți ai statului român?

Procurorul din Caracal, Cristian Ovidiu Popescu, care a stat până la ora 6.00 dimineața pentru a intra în casa lui Gheorghe Dincă, a ajuns marți dimineață la Secția de investigare a infracțiunilor din justiție (SIIJ), surse judiciare declarând că acesta va fi pus sub acuzare pentru abuz în serviciu.

Procurorul a venit însoțit de avocat și nu a făcut declarații.

Distribuie prietenilor

Surse judiciare au declarat că acesta va fi pus sub acuzare pentru abuz în serviciu în dosarul privind maniera în care au intervenit autoritățile în cazul Alexandrei Măceșanu.

Potrivit surselor citate, și Violeta Mirea, soţia fostului şef al Poliţiei Caracal, va fi pusă sub învinuire, pentru aceeași infracțiune.

Și alți polițiști implicați în cazul Caracal ar urma să fie puși sub acuzare de către SIIJ, scrie Cotidianul.ro.

Ministrul interimar Fifor l-a avansat ca numărul doi pe țară în conducerea Poliției Române, pe șeful poliției din Oltenia, cel care, prin subordonații săi trebuia să știe, să acționeze, să apere vieți. E și aceasta o pedeapsă prin avansare? Așa se vor încheia și celelalte sau, cum zic colegii de la Cotidianul, se strânge lațul? Vom vedea.

C. Zamfir, AMPress