Caracteristicile ceasurilor indestructibile G-Shock

De foarte multa vreme ceasul de mana este nu numai un accesoriu cu un important rol estetic, ci si un obiect util, care arata utilizatorilor ora exacta si data. In societatea moderna actuala, odata cu descoperirile noi din domeniul tehnologiei, au aparut ceasuri de mana cu diferite caracteristici, care nu numai ca se dovedesc utile, ci sunt aproape indestructibile.

Gama de ceasuri Casio  include si modele mai deosebite, renumite in intreaga lume pentru faptul ca nu se sparg si nici nu se strica in urma unor lovituri sau a unor socuri mecanice. Modelul Casio G-Shock  este foarte cunoscut si apreciat si nu are un pret inaccesibil.

 

Ceasurile G-shock, emblema Casio

Distribuie prietenilor

Ceasurile G-Shock sunt un fel de emblema a brandului Casio, fiind foarte rezistente la socuri. Aceste modele de ceasuri au devenit legendare si au reprezentat dorinta designerului de a crea accesorii care elimina fragilitatea caracteristica pieselor in discutie.

Dintotdeauna a existat preocuparea specialistilor de a crea un ceas care sa nu se strice cand este lovit sau cand este scapat pe o suprafata dura, iar creatorul G-Shock a demonstrat ca acest lucru este posibil. Ceasul nu numai ca este rezistent la lovituri, ci si la apa, la vibratii, la noroi si la conditii meteo extreme.

De ce sunt ceasurile G-Shock deosebite fata de ceasurile obisnuite?

Ceasurile G-Shock sunt acelea care au cucerit mediul urban, sunt cele mai potrivite pentru pasionatii de activitati in aer liber, pentru cei care lucreaza in domeniul aviatiei sau al armatei, pentru pompieri, politisti si alte persoane care sunt supuse zilnic unor accidente de diverse feluri.

In plus, ceasurile Casio G-Shock sunt folosite de bikeri, skateri si rolleri, de catre cei care practica parkour, de artistii grafferi si lista poate continua.

Ceasul G-shock este sinonim cu viata din marile metropole. In plus, acesta are o multime de texturi, de culori, de tematici si de combinatii, fiind lansat si adus la rangul de fashion icon. Modele de ceasuri G-Shock reprezinta rezultatul catorva mii de ore de cercetare si a sute de prototipuri la care s-a renuntat. Ceasurile sunt rezistente la socuri, la orice fel de provocare meteorologica sau fizica si au o structura moderna si complexa.

Materialele folosite la fabricarea ceasurilor G-Shock sunt rezultatul tehnologiilor de ultima ora, fiind foarte rezistente, iar mecanismele lor fiind moderne si avand multe functionalitati. Unele functii ale ceasurilor sunt usor de controlat prin bluetooth, precum temporizatorul si alarma. Cu un design unic, o cromatica foarte variata si cu finisaje perfecte, aceste ceasuri sunt potrivite pentru orice situatii si tinute.

Designul ceasului G-Shock este consacrat, de neconfundat in industrie, are o identitate pregnanta, care se intipareste in perceptia colectiva la nivel mondial. Acestea sunt doar cateva dintre motivele pentru care oamenii decid sa investeasca intr-un ceas G-Shock care le va aduce numai satisfactii din toate punctele de vedere.

Odata achizitionat, ceasul garanteaza functionarea o perioada indelungata, chiar daca este supus mai multor socuri, unor conditii meteo extreme sau unor lovituri puternice. Magazinul online Japora ofera persoanelor in cautare de un astfel de ceas posibilitatea de a-l achizitiona la cel mai bun raport calitate – pret.