Educația financiară, o necunoscută pentru mulți români

poza ampress.ro 27 sept kruk romania septembrie 1

Sunt despre Kruk Romania păreri diverse pe net. E normal să fie așa, deoarece fiecare debitor are felul său de a privi lucrurile și o realitate proprie, subiectivă, diferită de a celorlalți.

Pe ansamblu însă, toți aceia care le-au fost clienți recunosc cu franchețe faptul că au fost surprinși de profesionalismul angajaților, de modul civilizat în care au fost tratați. Fără amenințări, fără ironii deplasate, fără umilințe. Empatie și respect, solicitudine și tratament corect ca de nivel occidental, asta au întâlnit în cadrul acestei colaborări.

Kruk Romania, un alt mod de a face recuperarea datoriilor

Cu tehnologia potrivită, o societate de colectare a datoriilor se poate plia rapid pentru a rezona cu fiecare debitor în parte, inclusiv folosind o combinație de mesaje online, scrisori clasice, sms-uri și apeluri telefonice, plus comunicare personală, directă. Cele mai bune agenții de colectare sunt la zi cu noile tehnologii digitale. Nici Kruk Romania nu face excepție, iar rezultatele se văd cu prisosință.

Reputația unei companii precum Kruk Romania se bazează în mare măsură pe modul în care își tratează debitorii. Nu doar că acționează cu repectarea legislației în vigoare, dar și cu mult respect pentru acești oameni care temporar se luptă cu probleme grave de ordin financiar.

Agenții de colectare Kruk Romania sunt preocupați permanent de perfecționarea continuă profesională, instruirea lor permițându-le astfel ca să fie la curent cu cele mai bune tehnici de colectare. Ei pot ca să ofere o abordare personalizată pentru fiecare client în parte și să poată colecta astfel cu maximă eficiență sumele datorate.

Un om care știe să-și administreze bugetul nu este împovărat de datorii

Mulți clienți Kruk Romania au ajuns la final ca să laude modul în care a decurs colaborarea cu oamenii de la această companie de colectare de top din țara noastră, deoarece ea face mult mai mult decât să se preocupe de obținerea pe cale amiabilă a datoriilor de la aceștia.

Pur și simplu Kruk Romania s-a angajat voluntar și să facă educație financiară, demers foarte important în condițiile în care pe la noi nu se prea discută serios despre asta. Mulți chiar nu au habar ce înseamnă un buget personal și cum arată o fișă de împărțire a veniturilor și cheltuielilor, din ce categorii se compune acesta.

Este de-a dreptul straniu că educația financiară este la fel de neinteresantă pentru români ca și studiul rocilor de pe Marte (poate chiar mai puțin!), în condițiile în care nu există persoană care să nu spună că vrea să aibă mai mulți bani și să simtă abundența în viața sa cât mai mult cu putință.

Mulți se sperie pentru că e vorba de cifre, iar românul care, zice-se, s-a născut poet (adică mai cu capul în nori), nu prea pricepe cum e cu numerele și rolul lor în finanțele proprii.

Nici măcar modul simplu de a împărți în trei categorii veniturile nete, dacă nu ai datorii restante, adică în proporție de 50% pentru cheltuieli necesare subzistenței și plății facturilor la utilități, 30% pentru cheltuieli utile și mici plăceri și 20% pentru economisire, nu este cunoscut pe scară largă.

Chiar este nevoie ca să se facă o popularizare a principiilor prin care se poate gestiona corect un buget personal, mai ales într-o țară unde peste 60% dintre cetățeni au de restituit împrumuturi.

Chiar dacă există traineri care susțin cursuri de acest gen, ele costă mult și la ele, surprinzător sau nu, participă tot aceia care nu se găsesc în situația de a avea probleme cu banii.

Kruk Romania este de aceea de apreciat pentru decizia luată de a se ocupa prioritar de datornici, așa încât și aceștia să dobândească abilitatea de a-și putea schimba stilul de viață, lucru în urma căruia are de  câștigat ei înșiși, familiile lor, dar și societatea în ansamblul ei.

Parteneri