• Home
  • Prima
  • Cascada Niagara, iluminată în culorile drapelului românesc

Cascada Niagara, iluminată în culorile drapelului românesc

cascada niagara tricolor

Cascada Niagara va fi iluminată în culorile drapelului românesc, marți, 1 Decembrie, în onoarea Zilei Naţionale a României, în urma demersurilor făcute de Ambasada României la Ottawa.

Și reprezentanții emisiunii TV „Noi Românii”, difuzată în Canada, a susținut demersul, informează accentmontreal.com, citat de Agerpres, potrivit digi24.ro.

Tricolorul va fi proiectat pe apele cascadei marţi, între orele locale 21:45 şi 22:00, şi momentul poate fi urmărit online pe www.cliftonhill.com. Emisiunea TV Noi Românii este realizată de Raul Dudnic şi difuzată în toată Canada pe canalul OMNI .

Cascada Niagara este un ansamblu format din trei căderi de apă situate la graniţa dintre Canada şi SUA. Pe teritoriul american, în statul New York, se află American Falls şi Bridal Veil Falls, iar în Canada, în Ontario, se află Horseshoe Falls, cea mai mare şi mai spectaculoasă dintre cele trei.
Anul trecut, o româncă stabilită în Marea Britanie şi aflată în vacanţă în Canada, a primit acordul ca de Ziua României faimoasa cascadă să arboreze culorile tricolorului.

Parteneri