AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Cătălin Drulă cere demiterea imediată a lui Toni Greblă, preşedintele Autorităţii Electorale Permanente

Foto - ziuadevest.ro

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, cere demiterea imediată a preşedintelui Autorităţii Electorale Permanente (AEP), Toni Greblă, acuzând că la alegerile de duminică s-ar fi comis “cele mai mari fraude electorale” din istoria recentă.

“Cer demiterea imediată a lui Toni Greblă: frauda electorală nu trebuie tolerată! Toni Greblă, marioneta PSD-PNL la AEP, trebuie să plece imediat. Sub conducerea sa, vedem cum sunt în plină desfăşurare cele mai mari fraude electorale din istoria recentă. Este clar că Greblă a fost încă de la început doar unealta cu care Ciolacu şi Ciucă au vrut să controleze alegerile cu orice preţ. Ce se întâmplă la sectoarele 1 şi 2 este bezna democraţiei. Refuzul mafiei PSD-PNL de a renumăra voturile, în ciuda tuturor dovezilor clare de fraudă, arată că sunt dispuşi să închidă inclusiv democraţia”, a scris Cătălin Drulă, pe Facebook.

El spune că USR nu va permite ca voturile “să fie manipulate şi furate de un sistem corupt construit” de liderii PSD şi PNL.

“Sute de voturi furate, procese verbale falsificate şi un sistem electoral în derivă – toate acestea se întâmplă sub ochii lui Toni Greblă, care trebuie să îşi dea demisia. PSD – PNL şi complicele lor, Toni Greblă, distrug democraţia din România. Ne vom apăra voturile cu toate mijloacele. Nu vom permite ca voturile noastre să fie manipulate şi furate de un sistem corupt construit de Ciolacu şi Ciucă. Greblă şi cei care l-au pus acolo trebuie să plătească pentru această fraudă în desfăşurare şi distrugerea încrederii oamenilor în alegeri”, a adăugat președintele USR.

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!