• Home
  • Știri
  • Căutătorii de comori au găsit colete cu droguri îngropate în Pădurea Băneasa, lângă Academia de Poliție

Căutătorii de comori au găsit colete cu droguri îngropate în Pădurea Băneasa, lângă Academia de Poliție

politia 1

Descoperire neașteptată în pădurea Băneasa de lângă București. Polițiștii au primit un apel la numărul de urgență 112 prin care erau anunțați că au fost găsite câteva colete suspecte lângă Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza. Oamenii legii au constatat că este vorba de droguri, cel mai posibil – comprimate de ecstasy. E vorba de o captură importantă, de sute de pastile.

Potrivit stiri.tvr.ro, pasionații de istorie căutau antichități în Pădurea Băneasa cu un de detector de metale. La un moment dat, aparatul a început să indice că în pământ se află ceva. Au săpat și au găsit câteva ambalaje cu mâncare pentru câini.

Folia de aluminiu a ambalajelor a declanșat senzorii aparatului.

Detectoriștii nu știau ce conțin cele ceva pachete găsite în pământ, așa că le-au desfăcut.

Spre surprinderea lor, au văzut că era vorba de 6 pungi care conțineau sute de pastile de culoare roz, inscripționate cu numele unei băuturi energizante.

Detectoriștii au chemat Poliția.

Imediat ce au văzut coletele, agenții și-au dat seama că este o captură care se realizează, în general, după luni de anchetă. Acum, ei trebuie să îl găsească pe traficantul care și-a ascuns marfa ilegală la rădăcina copacului.

Parteneri