Ce beneficii suplimentare obtii la achizitionarea unor bilete de avion?

O calatorie cu avionul reprezinta mai mult decat o modalitate rapida de a merge dintr-un oras in altul. Cu aceasta ocazie, beneficiezi de mai multe facilitati si servicii suplimentare care nu sunt accesibile in cazul altor variante de deplasare. Iata cateva dintre serviciile aditionale gandite special pentru toti pasagerii companiei Animawings!

Optiuni suplimentare pentru bagaje

Atunci cand cumperi bilete avion, este nevoie sa fii atent la politica de bagaje a companiei. Nu putini sunt pasagerii care, tocmai pentru ca au neglijat acest aspect, au parte de surprize neplacute in aeroport, precum necesitatea de a plati taxe suplimentare.

Toti cei care isi cumpara bilete de avion de la Animawings sunt scutiti de astfel de probleme, datorita unei politici clare si transparente referitoare la bagajele de mana si cele de cala. Inca din momentul cumpararii, optezi pentru varianta care ti se potriveste si stii care sunt dimensiunile si greutatea in care trebuie sa te incadrezi.

In plus, fiecare pasager poate sa aduca la bord, fara a plati taxe suplimentare, mai multe tipuri de articole: o haina sau o patura, telefonul mobil, tableta sau e-readerul, ziare, reviste, carti sau alte materiale de citit pe durata zborului.

Pasagerii cu nevoi speciale beneficiaza si ei de atentie deosebita. Persoanele cu dizabilitati au posibilitatea de a aduce cu ei o pereche de carje. Pentru copiii mai mici de doi ani, pot fi aduse mancare pentru durata zborului si un carucior pliabil sau un patut mic, pana la intrarea sau scara aeronavei.

bilete avion

Cadouri deosebite pentru cei dragi

Odata ce ai achizitionat bilete de avion de la Animawings, ai posibilitatea sa cumperi, la bord, cadouri deosebite pentru cei dragi. Daca esti ocupat si acolo unde mergi nu vei avea timp sa umbli prin magazine, compania te ajuta sa nu ii dezamagesti pe cei de acasa.

Vei gasi, in primul rand, o colectie de parfumuri, atat pentru barbati, cat si pentru femei, la preturi excelente. In plus, ai la dispozitie colectia de ceasuri, atat pentru barbati, cat si pentru femei, la preturi cuprinse intre 15 si 79 de euro.

Mancare calda si bauturi la bord

Pentru ca toti pasagerii care au cumparat bilete de avion de la Animawings sa aiba parte de o calatorie confortabila si placuta, echipajul ii serveste, pe parcursul zborului, cu apa, cafea si bauturi racoritoare. Toate sunt incluse in pretul biletului.

In plus, pot fi oferite si mese calde, contra cost. Poti alege o briosa, insotita de o cafea sau de un ceai. Ai la dispozitie si diferite tipuri de sandvis: cu pui la gratar, cu salam de Sibiu si cascaval sau bagheta neagra cu seminte si duo de branza. Sunt disponibile diferite variante de supa, deserturi si bauturi racoritoare. Ai oricand posibilitatea de a comanda si un Prosecco, un vin alb sau rosu ori o bere.

Si asta nu e tot! In momentul in care iti cumperi bilete avion de la Animawings, poti sa te interesezi despre posibilitatea de transfer de la aeroport si despre modul de a beneficia de asigurare de calatorie. Totul, pentru o experienta deplin satisfacatoare!

Parteneri