Ce BMW de ocazie poți cumpăra cu 20000 RON

Vehicule de calitate, autoturismele produse sub marca BMW sunt fiabile pe termen lung, iar achiziția lor de pe piața second hand este un fenomen destul de des întâlnit. Cu un buget destul de mic ai șansa de a cumpăra o mașină de calitate de care te poți folosi încă pentru ani buni.

Ce modele de BMW se găsesc pe piața second hand?

Cele mai des întâlnite anunțuri de vânzare a vehiculelor marca BMW la mâna a doua sunt cele cu mașini seria 1 sau seria 3 sau modelele X3. Prețurile acestora variază în funcție de anul de fabricație a mașinii, dar și de dotările pe care le are aceasta sau de numărul de kilometri parcurși. Pentru a fi sigur că mașina afișează numărul real de kilometri, dar și pentru a verifica istoricul mașinii care poate conține date esențiale despre starea ei actuală, poți face o verificare a acesteia folosind instrumentul http://carvertical.com/ro. În felul acesta vei ști că descrierea pe care i-a realizat-o vânzătorul vehiculului în cauză nu numai că este reală, dar este și una completă, cunoscând și detalii pe care acesta a omis să le comunice sau poate că nu le cunoaște.

Distribuie prietenilor

Ce model de BMW poți achiziționa cu un buget restrâns?

Prețurile mașinilor BMW încep de la câteva mii de euro și pot ajunge chiar la câteva zeci de mii de euro, în funcție de caracteristicile pe care le are mașina. De exemplu, un model BMW X3 de ocazie fabricat în 2012 are un preț de pornire de aproximativ 50000 de lei, în timp ce unul din 2018 poate atinge chiar și 100000 de lei. Pentru a confirma faptul că prețul cerut pe un anume vehicul este unul corect, este indicat să faci o evaluare detaliată a acestuia, iar un prim pas pentru a face acest lucru este să verifici istoricul pe care îl are mașina folosind https://myfreevin.com/bmw-vin-decoder/.