Ce mai iese din JOBENUL POLITIC! Pentru a o desființa pe Firea, Dragnea desființează Capitala

Intenția lui Liviu Dragnea de a sparge Capitala în orașe mai mici nu mai e un secret. Gabriela Firea îi cere în mod public lui Liviu Dragnea să recunoască faptul că a avut o discuție cu primarii de sector, plănuind o ordonanţă de urgenţă prin care cele şase sectoare ale Bucureştilor devin unităţi administrativ-teritoriale de sine stătătoare.

„A vorbi despre bucureşteni, despre Capitală, despre bani, buget, atribuţii fără primarul general şi fără o consultare publică consider că este un abuz de putere al domnului Dragnea şi eu aş dori să îi transmit în această seară să aibă bărbăţia politică şi să recunoască faptul că a avut această discuţie în absenţa primarului general, ceea ce este incalificabil. Şi, ca dovadă că a avut loc, astăzi nu a negat această întâlnire, nu a negat discuţia, nici dumnealui, nici domnii primari de sectoare care au participat la această întâlnire”, a declarat Firea, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul PMB.

Între timp pare că voia lui Dragnea prinde contur, neexistând o opoziție în acest sens, iar primarii de sector fiind mulțumiți că își capătă o nesperată independență.

Distribuie prietenilor

C. Zamfir, AMPress