Ce opțiuni ai, ca și antreprenor sau afacere mică, pentru realizarea unui website de prezentare?

Baza prezenței în mediul online este existența unui website, un loc unde tu faci regulile și care îți permite să interacționezi cu clienții și partenerii tăi, oferindu-le soluții la nevoile lor. Plus că un website e ca un fel de carte de vizită… va indica potențialilor și actualilor clienți ”fața” afacerii tale.

Interesant e faptul că multe afaceri (de regulă fără prea mari bugete de investit) au fost luate prin surprindere de această perioadă, fie cu un website învechit, fie fără website. Și atunci, care ar fi soluția pentru a avea un website într-un mod cât mai eficient?

Iată câteva din soluțiile viabile:

1. soluția ”ideală”: atunci când apelezi la cineva specializat în web-design și web-development. Poate chiar o agenție care are know-how-ul necesar pentru a-ți livra o soluție adaptată nevoilor tale. Această soluție necesită totuși niște investiții din partea ta. Și e normal acest lucru, pentru că vorbim de oameni cu experiență în domeniu. Asta plătim, experiența și faptul că nu ne investim noi timpul în realizarea unui website.

2. soluția ”sunt eu designer și developer”: si poate chiar așa e. Iar pentru asta, WordPress-ul poate fi calea de urmat. Cu 2 mențiuni: 1. trebuie să ai cât de cât o bază tehnică (pentru setare și ajustări… chiar dacă folosești o temă cumpărată); 2. un astfel de site are nevoie de întreținere! Nu e ca și cum i-ai dat drumul și îl uiți acolo, în ”dosul sertarului de la birou”. Nu de alta, dar te vei trezi că ți se virusează, dă erori… și ajunge să dăuneze mai mult brandului tău.

3. soluția unui web-builder. Și da, sunt multe astfel de soluții, dar e bine să-ți analizezi bine opțiunile. Avantajele principale sunt cele legate de faptul că nu ai nevoie de cunoștințe tehnice pentru setarea unui astfel de site (ai și o grămadă de teme predefinite), ai o flexibilitate în efectuarea de modificări și e mult mai securizat decât un site făcut pe genunchi în WordPress. În plus, nu ai nevoie să faci o investiție inițială mare, deoarece plătești un abonament lunar (de multe ori, o sumă modică) iar timpul de realizare e MULT mai scurt!

Din dorința de a veni cu o soluție eficientă pentru antreprenori, oameni de marketing și afaceri mici-medii, s-a lansat Webinion, un web-builder prietenos și rapid, ce-ți oferă sute de teme predefinite, hosting nelimitat, certificat de securitate SSL, opțiune de back-up, modul de eCommerce gratuit și multe alte beneficii. Practic, trebuie doar să-ți conectezi propriul domeniu web, să-ți personalizezi conținutul și să dai PUBLISH! Nu de alta, dar nu ai vreme de pierdut în criză, căci orice zi pierdută înseamnă oportunități pierdute.

Iată care sunt cele 7 motive pentru care Webinion este cea mai bună soluție pentru tine:
1. rapiditate: dacă ai tot conținutul pregătit (text și imagini), poți să publici un site de prezentare cu 3-4 pagini în 30 de minute… lejer!
2. versatilitate: ai la dispoziție sute de teme predefinite pentru a alege ceea ce se potrivește afacerii tale. Nu-ți place nici una dintre teme? Poți porni de la 0!
3. securitate: arhitectura web-builder-ului nostru e una stabilă, securizată și noi îți oferim inclus în abonamentul lunar un certificat SSL.
4. ușurința utilizării: editorul e foarte intuitiv și sunt șanse mici de a-ți da peste cap website-ul construit. În plus, avem un Centru de Suport în care îți arătăm pas cu pas ce e de făcut.
5. eficiență: din punct de vedere al costurilor, pentru mai puțin de 50 lei pe lună, ai la dispoziție web-builder-ul Webinion, hosting nelimitat, certificat SSL gratuit și galerie de imagini cu drept de folosință. În loc să investești sute sau chiar mii de euro de la început, mai bine plătești un abonament lunar care îți asigură și mentenanța site-ului tău. (lucru omis de prea multe ori!)
6. flexibilitate: editarea site-ului se poate face cu ușurință oricând, chiar și după publicare. Iar modificările se produc instant. În plus, dacă tot vorbim de flexibilitate, poți lucra la site în ritmul tău, fără să depinzi de alții. Iar dacă dorești funcționalități suplimentare, ai posibilitatea de a introduce propriul cod HTML.
7. utilitate: pentru a-ți ușura munca, există o serie de module predefinite foarte utile, precum: cookies consent, diverse tipuri de pop-up, modul eCommerce, formulare de contact sau integrare cu MailChimp.

Temele predefinite Webinion sunt special gândite pentru domenii precum: servicii profesionale, artă, foto-video, servicii medicale, horeca, retail, sport, fashion și multe altele. Totul pentru ca tu să începi rapid!
Detalii se regăsesc pe website-ul Webinion aici.

Parteneri