Ce poți face acasă cu o imprimantă 3D?

Ce poti face acasa cu o imprimanta 3D

Prețul imprimantelor 3D a scăzut destul de mult în ultimul timp, iar acum o nouă întrebare și-a făcut loc în gândirea oamenilor: ce pot face acasă cu o imprimantă 3D? Pasionații de tehnologie, și nu numai, se gândesc cum pot valorifica o astfel de tehnologie într-o gospodărie, așa că, ne-am gândit să vă oferim câteva idei de obiecte printate 3D care să vă inspire!

Jucării pentru copii

Cu o imprimantă 3D ieftină poți face fericit orice copil. Data viitoare când îți va spune că își dorește o jucărie cu Superman, tot ce trebuie să faci este să cauți un desen cu Superman, să îl introduci în program și să dai drumul printării 3D. Copilul tău poate avea acum orice machetă cu orice supererou își dorește, iar tu nu va mai trebui să pierzi timpul prin magazine. Nu există vreo jucărie la care să ne gândim și care să nu poată fi realizată prin această tehnologie a printării 3D. Există specialiști care au încercat să printeze 3D o bicicletă pentru copii..și le-a ieșit! De ce nu ți-ar ieși și ție? Ai nevoie doar de o imprimantă și de materie primă – filamente 3D sau rășină, în funcție de proiectul pe care vrei să îl duci la bun sfârșit.

Obiecte de decor

Îți poți transforma casa într-un adevărat muzeu cu obiectele de decor printate 3D. Ai vizitat un castel impresionant și vrei să îl ai mereu ca amintire pe birou? Printează-l 3D! Cu această tehnologie poți transforma în realitate chiar și cele mai nebunești idei. Candelabre, rame foto, suport pentru cărți, căni – acestea sunt doar câteva exemple de obiecte de decor care pot fi printate 3D. Cu siguranță acestea vor atrage atenția tuturor celor care vor trece pragul casei tale.

Piese pentru obiectele electrocasnice

Dacă ți s-a stricat mașina de spălat și trebuie să înlocuiești o anumită piesă, s-ar putea ca printarea 3D să îți ofere soluția. Cum ar fi să poți printa acasă piesa care face mașina să repornească? Acest lucru poate fi posibil dacă ai o schiță a piesei pe care o poți introduce în programul de printat. Modul în care o imprimantă 3D poate schimba mersul lucrurilor în orice gospodărie este aproape ireal. Nimeni nu s-ar fi gândit că o astfel de tehnologie ar putea fi de folos în orice casă.

Dacă vrei să te joci cu tehnologia de printare 3D la tine acasă, poți vizita magazinul nostru pentru că avem o gamă variată de imprimante 3D ieftine și consumabile de orice tip. Transformă-ți casa într-un adevărat muzeu și uimește-ți prietenii cu lucrurile pe care o astfel de imprimantă le poate face. Oamenii încă nu sunt obișnuiți cu gândul că pot folosi printarea 3D direct la ei acasă, însă cu timpul, acest obicei va deveni o normalitate.

Încheiem articolul cu o întrebare: care ar fi primul obiect pe care l-ai printa 3D acasă?

Parteneri