Ce prevestesc eclipsele anului 2020! Numărul lor are o semnificație specială

Anul 2020 este bogat în eclipse și vom avea parte de două eclipse de Soare și patru eclipse de Lună. Este un fenomen rar, cu semnificații deosebite în astrologie unde eclipsele au reprezentat întotdeauna schimbări dramatice în destinul nostru obișnuit.

Se întâmplă mai rar ca un an să fie marcat de șase eclipse, așa cum este anul 2020. Următorul an în care se vor petrece atât de multe eclipse va fi 2029. În general, au loc în medie patru eclipse pe an, iar anii în care se petrec șase eclipse sunt speciali nu doar pentru cei pasionați de acest fenomen, ci și pentru astrologi care știu ce influență puternică au aceste apariții asupra zodiilor și asupra destinelor noastre.

Presărate de-a lungul anului, eclipsele anului 2020 încep încă din ianuarie. Vor fi apoi noi eclipse la mijlocul verii, în noiembrie și în luna decembrie.

Potrivit libertateapentrufemei.ro, influențele celor șase eclipse se vor intersecta și vor fi mult mai puternice din punct de vedere astrologic. Ele sunt adevărate fenomene energetice, sunt încărcate de vibrații care amplifică puterea astrelor și care, de cele mai multe ori, produc schimbări imediate și imprevizibile.

Eclipsele anului 2020. Calendarul marilor momente
10 ianuarie: eclipsă de Lună în Rac – afectează în mod special zodiile Berbec, Rac, Balanță și Capricorn
5 iunie: eclipsă de Lună în Săgetător – afectează în mod special zodiile Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești
21 iunie: eclipsă de Soare în Săgetător – afectează în mod special zodiile Berbec, Gemeni, Rac, Fecioară, Balanță, Săgetător, Capricorn.
5 iulie: eclipsă de Lună în Capricorn – afectează în mod special zodiile Taur, Fecioară, Balanță și Capricorn
30 noiembrie: eclipsă de Lună în Gemeni – afectează în mod special zodiile Gemeni, Leu, Vărsător, Săgetător
14 decembrie: Eclipsă de Soare în Săgetător – Leu, Scorpion, Săgetător, Berbec

Prima eclipsă a noului an: decizii mari și alegeri
Noul an începe cu o eclipsă puternică de Lună în zodia Racului, pe data de 10 ianuarie. Racul este singura zodie pe care o guvernează Luna și astrul nopții are o energie mult amplificată în acest semn al zodiacului, în care are un rol aparte și elementul Apei. Energia ei va fi puternică în luna ianuarie, dar se va resimți și în următoarele trei luni, aproximativ până la începutul verii.
Această eclipsă va afecta în mod special semnele cardinale Berbec, Rac, Balanță și Capricorn, dar și zodiile cu elemente de Apă și anume Racul, Scorpionul și Peștii. Datorită elementului Apei, conjunctura astrală pe care o crează această eclipsă pune accentul pe alegeri, pe idei și proiecte, pe inițiative și planuri, dar mai puțin pe acțiune.
Perioada care urmează acestei eclipse este o perioadă bună pentru a cerne informațiile importante și pentru a face alegerile corecte, dacă ne implicăm în activități și proiecte noi. Deciziile pe care le luăm acum vor trasa traiectoria acțiunilor noastre de-a lungul anului și în mod special sunt vizate zodiile menționate mai sus.

Continuarea aici