• Home
  • Fapt divers
  • Ce aduce prima eclipsă de Soare a anului, din 20 aprilie! Șase zodii profund afectate

Ce aduce prima eclipsă de Soare a anului, din 20 aprilie! Șase zodii profund afectate

eclipsa luna craciun 2

Prima eclipsă de Soare a acestui an se petrece pe data de 20 aprilie când Luna nouă ajunge în zodia Berbecului. Din Europa și din România nu este vizibilă prima eclipsă de Soare din 2023, dar ea influențează puternic destinul nativilor din șase zodii.
Prima eclipsă de Soare din 2023 este una cu totul specială, atât pentru astronomi, cât și pentru astrologi. Este o eclipsă hibridă și foarte rară datorită acestui fapt. Este abia a treia eclipsă hibridă din secolul XXI și este așteptată cu nerăbdare de astronomi.
Din punct de vedere astrologic, este o eclipsă care amplifică puterea Lunii noi din zodia Berbecului, un moment al schimbărilor și al deciziilor impulsive. Așadar, mare atenție la influența ei, la veștile pe care le aduce și la răsturnări de situații.
Zodiile afectate de prima eclipsă de Soare din acest an trebuie să fie atente ce decizii iau acum, ce investiții fac, ce planuri dezvoltă pentru că este posibil ca acestea să se încheie abia în octombrie, din cauza unor amânări sau schimbări neprevăzute.

Zodii profund afectate de eclipsa de Soare din Berbec
Berbec
Ziua de 20 aprilie, când va avea loc prima eclipsă de Soare a anului, este ultima zi când Soarele se mai află în zodia Berbecului. Cu toate acestea, influența eclipsei va fi puternică și se va resimți asupra proiectelor personale.
Berbecii care iau decizii noi în aceste zile trebuie să calculeze din timp dacă își permit financiar să le susțină. Ei vor fi înclinați să acționeze din instinct și este posibil să piardă mulți bani.

Taur
Imediat după eclipsă, la câteva ore, Soarele va trece din Berbec în Taur, astfel că influența eclipsei va împrumuta energia acestui semn de Pământ. Pentru nativii Tauri, eclipsa hibridă din data de 20 aprilie poate însemna noi investiții.
Atenție, însă, la calitatea serviciilor și obiectelor pe care vreți să le cumpărați. Poate fi o perioadă excelentă pentru achiziția unei case, dar nu pentru și pentru investiții care își pierd valoarea în timp.

Rac
Luna nouă din Berbec este, în general, un moment dificil pentru nativii Raci. Cu atât mai mult trebuie să fie atenți în aprilie, din cauza eclipsei de Soare care se formează în timp ce Luna nouă ajunge în Berbec.
Dragostea, liniștea și relația de cuplu vor fi profund afectate. Nativii Raci trebuie să evite să ia decizii singuri și să discute toate amănuntele cu partenerii de viață. Este posibil să ia decizii nepotrivite pe termen lung!

Continuarea pe libertateapentrufemei.ro

Parteneri