Ce rochii elegante de seară sunt la modă în acest an?

Majoritatea femeilor își aleg rochiile elegante de seară în funcție de trenduri, iar acest lucru nu este neapărat rău. Trebuie doar să ai grijă să existe un echilibru și să nu cazi în capcana de a alege o rochie la modă, dar care nu te avantajează deloc. Să vedem care sunt trendurile din acest an în materie de rochii elegante de seară!

Rochii în culori pastelate

Designerii vestimentari recomandă tuturor femeilor să se orienteze către rochii elegante în culori pastelate pentru că acestea emană multă delicatețe și rafinament. Roz prăfuit, albastru, lila sau verde pastel sunt câteva nuanțe pentru care poți opta pentru a atrage privirile la un eveniment de seară. Avantajul rochiilor pastelate este faptul că le poți accesoriza puternic, fără să obții un look prea încărcat. Rochia în culori pastelate poate funcționa ca suport pentru accesorii în culori intense. Un alt avantaj al acestor nuanțe este faptul că poți opta pentru țesături sofisticate, cum ar fi dantela brodată sau detalii spectaculoase, precum paietele.

Distribuie prietenilor

Rochii din tulle

S-a reîntors tulle-ul în tendințe și acest lucru ne bucură tare mult pentru că rochiile din acest material pot fi cu adevărat spectaculoase! Există atât de multe modele de rochii elegante de seară din tulle cu care poți face senzație la un eveniment încât îți va fi destul de greu să alegi doar una. Unele pot fi rafinate, altele extravagante – în cazul unui eveniment de seară este potrivită orice rochie din tulle, atât timp cât te scoate în evidență și te reprezintă.

Rochii din dantelă

Dantela este și ea un material apreciat anul acesta. Rochiile din dantelă sunt delicate și feminine și pun în evidență orice trup. Avantajul cel mai mare al rochiilor din dantelă este faptul că urmează linia corpului într-un stil grațios, aducându-ți un plus de eleganță și rafinament. Dacă vrei să întorci privirile în momentul în care intri în sală, îți recomandăm să optezi pentru o rochie cu dantelă în partea de sus și tulle în partea de jos. Dacă rochia mai este și într-o nuanță pastelată, atunci poți fi sigură că ești la modă pentru că ai bifat toate tendințele!

Există designeri care susțin că în căutarea rochiei perfecte pentru un eveniment nu trebuie să uiți de tine. Trendurile ar trebui mai mult să te ghideze în procesul de alegere a unei rochii, însă până la urmă, decizia finală se află la tine și la imaginea din oglindă. Cu alte cuvinte, ține cont de trenduri, dar dacă acestea nu te reprezintă, nu ezita să renunți la ele fără niciun fel de reținere. Regula principală atunci când vine vorba de rochii este următoarea: o rochie trebuie să te facă să te simți frumoasă și cel mai important, să te facă să te simți confortabil. Dacă nu te simți confortabil într-o rochie care se află în tendințe, nu vei străluci și nici nu vei atrage privirile celor din jurul tău. Așa că, hai să ne concentrăm mai puțin la trenduri și mai mult la ceea ce ne dorim de fapt: o rochie care să ne pună în valoare.