AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Ce servicii conexe ofera o firma de mutari mobila?

Planificarea unei mutari este extrem de importanta deoarece, in functie de acest aspect procesul se va realiza rapid si eficient sau nu. In plus, pentru ca procesul sa se desfasoare intr-un mod lin, fara aparitia unor tensiuni sau a unor accidente se recomanda sa se apeleze la serviciile pe care o firma mutari mobilier le ofera, deoarece, pe langa transportul mobilei de la o adresa la alta, aceasta are in portofoliu si o serie de servicii conexe, care au rolul de a facilita si usura acest proces.

Totodata, serviciile unei astfel de firme sunt foarte utile mai ales daca distanta pe care trebuie transportata mobila este una mare, majoritatea acestora punand la dispozitia clientilor si servicii de transport international. Prin urmare, contractarea unor servicii profesionale si experimentate de mutari mobila poate fi cea mai buna solutie indiferent ca este vorba despre mutarea intr-o noua locuinta, relocarea biroului sau a businessului, ori mutarea intr-o alta tara.

Principalele servicii conexe ale unei firme de mutari mobila

Cu toate ca unii oameni pot considera ca este inutil sa plateasca o firma care sa ii ajute sa se mute, cand pot apela la ajutorul prietenilor sau cunoscutilor, realitatea este ca pe langa transportul propriu-zis al bunurilor, o astfel de firma ofera si alte servicii utile in acest proces, la preturi foarte rezonabile. Astfel ca cei de la https://www.moveout.ro/ le prezinta pe cele mai utile si solicitate dintre acestea:

  1. Montarea si demontarea mobilierului

Membrii echipei unei firme care transporta mobila au experienta necesara pentru a demonta piesele de mobilier care nu pot fi transportate in forma initiala intr-un timp foarte scurt, precum si montarea acesteia la noua adresa, in locul indicat de client. Ceea ce va contribui la reducerea timpului in care se va realiza mutarea.

  1. Materiale si echipamente pentru impachetat

O firma serioasa si profesionista pune la dispozitia clientilor sai ambalajele si materialele necesare pentru impachetarea obiectelor si bunurilor, in special cele fragile, care se pot deteriora in timpul transportului. Astfel ca, daca au nevoie, acestia pot primi cutii de carton de diferite dimensiuni, folii stretch sau cu bule pentru a proteja obiectele din sticla sau alt material care se poate sperge usor.

In plus, pentru transportul obiectelor mari la si de la autovehiculul cu care sunt transportate, angajatii firmei detin echipamente speciale.

  1. Posibilitatea de depozitare a mobilei

In cazul in care mutarea in noul spatiu nu se poate face imediat, insa vechiul spatiu trebuie eliberat, mobilierul pe care nu il pot muta poate fi depozitat in spatii speciale, puse la dispozitie de o firma de debarasare mobila, pentru o perioada determinata. De asemenea, acest serviciu este util si in cazul in care proprietarii nu doresc sa isi mobileze noua locuinta cu mobilierul detinut inainte, prin urmare, pana gaseste o solutie pentru obiectele pe care nu si le mai doreste le poate depozita la o firma specializata.

  1. Asigurarea obiectelor transportate

Atat obiectele mari de mobilier, cat si cele mici sau cele fragile sunt asezate de personalul calificat al firmei specializate in autovehicule si ancorate in asa fel incat sa nu se miste in timpul transportului. Daca apar totusi incidente, majoritatea firmelor ofera si asigurare pentru obiectele transportate.

© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!