Ce trebuie să faci pentru a te bucura de pariuri sportive pe platforme online?

Ce trebuie sa faci pentru a te bucura de pariuri sportive pe platforme online

Un bonus de bun venit cât mai mare și un comision de depunere cât mai mic sunt cu siguranță  motive întemeiate pentru alege o platformă de pariuri online. Însă, ceea ce trebuie să știe fiecare jucător este că suma poate fi transformată în câștiguri reale, doar dacă sunt îndeplinite anumite condiții. Afirmația este valabilă pentru toate platformele, fie ele unele noi sau foarte cunoscute, așa cum sunt Betano, Favbet, Unibet ș.a.

Acest lucru înseamnă că dacă citiți cu atenție termenii de utilizare și respectați toate recomandările, vă puteți crește șansele de a obține un câștig în bani reali.

Iată ce aveți de făcut pentru a obține un câștig din pariuri online:

Pentru a beneficia de un câștig în bani reali pe o platformă de pariuri online sau de ceea ce oferă pagina Fortuna bonusuri, veți avea de parcurs următoarele etape:

  1. Deschiderea unui cont

Nu puteți încasa un bonus fără sa creați un cont, pentru care să completați toate rubricile obligatorii. Abia după ce ați făcut acest lucru și ați primit un mesaj de la platformă puteți trece la următoarea etapă.

  1. Efectuați o depunere

Acestă depunere are specificat un minim, care poate varia de la un operator la altul sau în funcție de promoțiile aflate în derulare. În cazul Betano, acesta este în acest moment de 25 de lei și poate debloca un bonus de bun veni de 100% în limita a 500 de lei.  În ceea ce privește Betano comision, acesta este de 2% la depuneri.

  1. Virarea sumei în cont

După efectuarea depozitului, bonusul va fi virat direct în cont, fără să fie nevoie să rulați suma depusă, din fonduri personale.

  1. Rularea sumei

Pentru a putea transforma bonusul în câștig real va fi însă nevoie de rularea sumei primite sau a sumei totale aflate în cont imediat după depunere. Acest rulaj trebuie să se facă în general de 5 ori la pariuri sportive cu anumite cote specificate și de 5-12 ori la cazino, în funcție de tipul de joc sau la jocurile recomandate.

  1. Respectarea termenului

În funcție de platformă și de campanie, termenul stabilit poate fi de 30, 60, 90 de zile sau cât consideră operatorul ca fiind un termen rezonabil de atins țintele de rulaj propuse.

  1. Încasarea câștigului

Dacă după ce au fost îndeplinite condițiile de rulare a sumei există câștig, abia atunci suma disponibilă poate fi retrasă și încasată în bani reali.

Ce alte condiții mai trebuie îndeplinite pentru a te bucura de jocul pe platforme online?

Orice persoană care vrea să joace la jocuri de noroc trebuie să se conformeze atât condițiilor operatorului, cât și legislației care reglementează activitatea în domeniu, în baza căreia funcționează și platforma.

Printre condițiile obligatorii, a căror nerespectare atrage suspendarea sau închiderea contului avem:

  • vârsta minimă împlinită de 18 ani
  • sa nu mai existe un alt cont deschis pe numele titularului
  • să fie făcută dovada vârstei și domiciliului.

Așadar, dacă vreți să jucați online, trebuie să respectați o serie de pași absolut necesari pentru  a transforma banii din cont în bani reali. Acesta este cu siguranță un bun prilej pentru familiarizarea cu platformele și cu serviciile pe care le oferă.

Parteneri