Cele mai bune huse de pilote pentru fiecare sezon

Cele mai bune huse de pilote pentru fiecare sezon

Husa de pilotă nu numai că îți protejează pilota și o menține curată, dar poate eleva atmosfera întregii camere, îi poate oferi culori și texturi bogate și poate schimba senzația patului tau. Aceasta înseamnă că atunci când anotimpurile vin și pleacă, schimbarea husei pilotei este cea mai simplă modalitate de a potrivi aspectul patului cu decorul sezonier și de a asigura un somn confortabil. Veți găsi în următoarea listă informații pentru a vă ajuta să alegeți cel mai bun material pentru a vă menține patul modern și confortabil în orice anotimp.

Primăvară

Pe măsură ce zăpada se topește și florile și plantele înfloresc, o țesătură ușoară precum percalul adaugă strălucire și stil oricărui dormitor. Percale se simte proaspăt și răcoros la atingere, așa că nu te vei supraîncălzi în nopțile calde. De asemenea, este ușor de spălat și va rezista ani de zile. Alege culori deschise precum pasteluri sau variante de crem și bej pentru a lumina aspectul camerei și a sărbători revenirea vremii bune.

Vară

În nopțile calde de vară, bumbacul egiptean este cea mai bună țesătură pentru pilota ta. Aceasta este o țesătură ușoară și respirabilă, care este extrem de ușoară și absoarbe umezeala, astfel încât veți rămâne aerisit în timp ce dormiți. Pentru sezonul de vară, încercați o pătură albă care va face camera să pară mai deschisă și mai spațioasă. Amestecul de bumbac, care conține poliester, este și aceasta o alegere bună pentru vară deoarece este moale, se spală rapid la program scurt de 30 de grade și nu se șifoneaza.

Toamnă

Pentru sezonul de toamnă, husa plapumei, care este suficient de caldă pentru nopțile reci periodice, este o alegere ideală. Păturile din microfibră oferă, de asemenea, o senzație moale și netedă și sunt grozave pentru a vă menține o temperatură optimă. Acest material este ușor de întreținut și se poate spăla la mașină. Alege culori pământii precum bej, maro, verde închis sau vișiniu pentru a crea un aspect de sezon, perfect pentru toamnă.

Iarnă

Materialele de flanel de lux sunt opțiunea preferată pentru a vă menține cald în lunile de iarnă. Designul moale și neclar al flanelului creează mici buzunare de aer care asigură o izolare eficientă și o fac țesătura perfectă pentru cea mai confortabilă lenjerie de pat. Alegeți dintre carouri clasice, florale, culori uni și multe alte modele pentru a se potrivi cu decorația dvs. de iarnă.

Sursă:   spalno-belyo.com

Parteneri