AM Press Logo
Muzeul Pietrei

City-break în Brașov: iată ce activități să treci pe lista de to-do!

Brașovul este considerat cel mai romantic orașul din România și are foarte multe de oferit, indiferent de anotimpul în care te decizi să îl descoperi. Un city-break în Brașov este cea mai bună modalitate prin care te poți deconecta de la viața cotidiană și te poți încărca cu energie pozitivă. Iar dacă vrei să îți surprinzi iubita, un weekend în acest oraș poate fi cel mai frumos cadou pentru ea, mai ales dacă alegi și câteva activități inedite pe care să le faceți împreună. Iată câteva exemple!

Plimbare cu ATV-ul, schi de tură sau drumeție cu rachetele în Poiana Brașov, în mijlocul iernii

Dacă ajungeți în Brașov în sezonul rece, trebuie neapărat să vă rezervați o zi pentru o drumeție în Poiana Brașov, mai ales dacă sunteți iubitori de zăpadă și peisaje spectaculoase. O astfel de escapadă face parte din categoria de activitati Brasov pline de adrenalină de care puteți profita doar iarna. Ar fi păcat să ajungeți aici și să nu vă plimbați câteva ore pe potecile de pe munte. Aer curat și liniște – singurele zgomote pe care le veți auzi sunt ale zăpezii care scrâșnește sub greutatea rachetelor sau a schiurilor. Bineînțeles, o plimbare cu ATV-ul nu trebuie să lipsească din program. Chiar dacă această plimbare se poate pe toată durata anului, indiferent de sezon, îți recomandăm să mergi iarna cu ATV-ul pentru o priveliște de vis. 

Karting, e-bike sau o experiență epică în primul glamping resort din România în zilele de primăvară

Primăvara este cel mai frumos anotimp în care poți descoperi Brașovul. Temperatura este potrivită, copacii sunt verzi, iar orașul abia așteaptă să îți arate ce are de oferit. Poți descoperi Brașovul la pas sau cu o bicicletă electrică, poți urca sus, pe Tâmpa, pentru o panoramă deosebită. Dacă vrei să experimentezi și puțină adrenalină, îți poți provoca prietenii sau familia la o cursă de karting.

Revenind la ideea cu cadoul pentru iubită, dacă vrei cu adevărat să o surprinzi, poți rezerva cazare la primul glamping resort din România, la 1.200 metri altitudine! Aici totul este magic, de la priveliștea asupra masivului Piatra Craiului, la corturile din glamping care au nume de stele și constelații. Puteți lenevi împreună, bucurându-vă de aerul de munte, pe platformă, la saună sau într-un ciubăr (recomandăm mai ales în zilele răcoroase). Brânză în coajă de brad, garofița Pietrei Craiului (o floare specifică acestei zone), capre negre și mulți fluturi intens colorați – o experiență cu adevărat de neratat.

Multe persoane care ajung în Brașov se concentrează doar pe plimbările în oraș și pe relaxarea la terase sau restaurante. Lucrurile care fac acest oraș cu adevărat special sunt la o aruncătură de băț, trebuie doar să le descoperi, în compania potrivită. Dacă vrei să ai parte de un city-break cu adevărat inedit, îți recomandăm să te informezi cu privire la atracțiile mai puțin cunoscute și să devii prieten cu muntele pentru că aici sunt cele mai frumoase povești. Fă-ți o listă de to-do în funcție de interesele pe care le ai (din fericire sunt multe activități de făcut în Brașov, pentru toate categoriile de persoane) și bucură-te de această escapadă! 

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!