AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Cele mai bune servicii de montare parbrize pentru masina ta

Un parbriz bun asigura nu soferului unui autoturism atat siguranta cat si o mai buna vedere a drumului pe care il parcurge, intimitate si diverse alte avantaje iar eventualele defecte care pot aparea la nivelul acestuia pot afecta de la un caz la altul activitatile pe care o persoana le desfasoara. Acelasi lucru poate fi spus si despre lunete, geamurile din spate, de la portbagaj sau cele laterale.

Prin compozitia sa, un geam al unei masini, fie vorba despre o masina personala, berlina, o masina de transport persoane sau materiale, un utilaj de constructii sau agricol, nu se va sparge ci mai degraba de va crapa, asta daca  nu este supus desigur la lovituri foarte puternice sau cu obiecte ascutite care sa il penetreze. Cu toate acestea si mici crapaturi si zgarieturi pot avea efecte nedorite  mai ales din punct de vedere legal. Ca si diferite daune la nivelul caroseriei, prezenta de geamuri sparte sau crapate la o masina poate fi sancionata cu amenzi si puncte de conduceren asa ca, de indata ce avem ocazia, cel mai bine este sa le inlocuim cu altele noi.

Firma noastra va ofera cele mai bune solutii de inlocuire a parbrizelor, lunetelor si geamurilor laterale in Bucuresti, Ilfov si zonele alaturate atat pentru masinile personale cat si pentru alte tipuri de autoturisme si utilaje, la cele mai bune preturi. Raspundem prompt oricarei cereri si va punem la dispozitie doar produse si servicii de calitate astfel incat sa nu va mai confruntati cu astfel de probleme prea curand. In acest fel, nu va fi nevoie sa va mai ingrijorati de exemplu cu privire la testele RAR sau ITP unde geamurile crapate cu siguranta nu v-ar permite sa treceti de acestea si astfel ati cheltui o gramada de bani degeaba.

Desi provenite de la alti producatori, geamurile oferite de noi pot avea aceeasi calitate ca si cele originale ale masinii voastre sau poate chiar mai buna, asta pentru ca dorim sa va oferim cele mai bune solutii, din punct de vedere estetic, functional si durabil. Iar pentru a va usura si mai mult munca, ne deplasam noi acasa la voi pentru montaj, complet gratuit. Pentru ca montajul oricarui geam nu dureaza foarte mult si nici nu necesita cine stie ce echipamente, o putem face de oriunde. Desigur, o data cu inlocuirea unui geam, indiferent despre care este vorba, va sugeram sa asteptati macar o scurta perioada de timp pana cand sa utilizati automobilul, pentru a va asigura ca se va realiza o prindere buna pe toata suprafata de contact cu caroseria, acolo unde este vorba despre parbrize sau lunete.

Prin alegerea serviciilor noastre de parbrize la domiciliu nu va mai fi asadar nevoie sa pierdeti timp in plus prin a va deplasa la un service, sa riscati sa fiti opriti pe drum de un echipaj de politie si sa primiti chiar sanctiuni si va puteti ocupa in schimb de alte activitati mai importante. Nu conteaza de asemenea nici ce marca si model de masina detineti, pentru ca oferim aceste servicii pentru o gama foarte larga de masini personale precum si utilaje si alte echipamente din clasa auto. Nu este caz de ingrijorare nici daca acestea nu apar in lista noastra pentru ca putem face rost in cel mai scurt timp de ce aveti nevoie iar in acest fel ne putem mari si noi gama pentru a putea veni in ajutorul si mai multor clienti in viitor.

Probleme la nivelul unui geam pot aparea oricand, chiar si atunci cand ne-am astepta mai putin si am avea nevoie neaparat de masina. Pentru a solutiona rapid problema, ne puteti suna chiar dinainte de a ajunge acasa cu masina iar noi vom veni de indata si va vom inlocui geamurile defecte cat de repede putem pentru a putea pleca inapoi la drum in curand daca este neaparat nevoie. Ceea ce nu va indicam sa faceti cel putin doua sau trei zile dupa monatarea unui parbriz sau alt geam este spalarea masinii cu jet puternic, parcarea acesteia in pozitii inclinate sau ridicarea pe cric, care din nou, ar pune masina in pozitie inclinata. Este bine sa ne asiguram ca geamul se lipeste cat mai bine astfel incat sa nu apara si alte probleme nedorite, in pare parte de etanseitate, si astfel, o noua interventie.

Cele mai multe astfel de accidente incep cu mici puncte, crapaturi, la nivelul unui geam, in cele mai multe cazuri, ale parbrizelor, de la lovituri cu mici pietre sau obiecte, la viteze mari. Astfel de defecte pot fi rectificate de catre noi fara a necesita inlocuirea parbrizului si asta v-ar permite sa conduceti masina chiar si mai devreme, fara a mai asptepta de regula aproape o zi, cat ar fi recomandat in mod normal.  Prin utilizarea de substante speciale, crapatura este acoperite si umpluta uniform, oferind geamului aceeasi rezistenta si transparenta de care aveti nevoie, asta si la un cost mai mic.

Evitarea rezolvarii acestor mici detalii ar putea conduce in timp la aparitia de crapaturi si mai mari la niveul geamului si astfel nevoia neaparata de a-l inlocui. Cu asta, si riscul de a fi opriti de politie creste iar fara o explicatie sau dovada solide este posibil sa primiti sanctiuni nedorite.

Oricand ati avea nevoie de inlocuirea unui geam sau rectificarea defectelor, puteti apela la firma noast

© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!