AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Cele mai cool cămăși bărbătești pentru vară

După tricou, cămașa este cea mai folosită piesă vestimentară, în moda masculină. Pentru că este extrem de adaptabilă – poate fi cool, versatilă, elegantă sau formală – cămașa a fost declinată în nenumărate modele, culori și imprimeuri pentru fiecare anotimp, stil sau ocazie. Vara, pentru că temperaturile limitează abordarea cămășilor formale, designerii au gândit acest element vestimentar în ton cu vremea și cu necesitățile vestimentare ale bărbaților. Iată care sunt cele mai cool modele de camasi de barbati pentru vara 2021 și cum le poți combina în ținute!

ampress 1 1

Cămașa cubaneză

Poate modelul care ilustrează cel mai bine vara, cămașa cubaneză nu este nouă în tendințe, însă vara aceasta are o revenire spectaculoasă. Fluidă, lejeră, colorată, această piesă ne duce cu gândul la o petrecere în Hawaii. De obicei, cămășile cubaneze au gulerul relaxat, căzut pe piept, mâneca scurtă, o lungime medie, acoperind puțin betelia pantalonilor și sunt croite din materiale fluide precum mătase sau vâscoză, cu imprimeuri tropicale. De altfel, sunt singurele tipuri de cămăși la care stiliștii aprobă mâneca scurtă. Nu-i așa că te vezi deja în vacanță cu o astfel de cămașă? Sunt modele ideale pentru concediu pentru că nu ocupă loc în bagaj și le poți purta atât pe plajă, cât și seara la cină sau la o petrecere.

Cămașa tunică

Acest model de cămașă este potrivit pentru bărbații slabi sau cu corp atletic. De obicei, vine în variante din bumbac sau in, în culori neutre sau cu imprimeuri grafice precum dungi, carouri mari cu linii fine, linii șerpuite. Aceste cămăși au notă mai elegantă, așa că pot fi purtate la un prânz, o cină sau la o petrecere relaxată la piscină. Le poți combina cu pantaloni din in și papuci cu barete din piele sau cu bermude chino și mocasini sau pantofi de barcă. Poți alege un model de pantaloni scurti de barbati de la Fashion Days care te avantajează, într-o culoare marină sau neutră. Poți combina pantaloni bleumarin sau bej cu o cămașă tunică albă sau cu imprimeu în nuanța pantalonilor.

Cămașa sport

Bărbații adoră stilul relaxat, iar majoritatea cămășilor pentru vară urmează această nevoie. Însă fiecare bărbat are stilul său. Dacă modelul tunică este potrivit bărbaților hipster, iar cea cubaneză este pentru stilul latino, petrecăreț, cămașa sport a fost creată pentru bărbații care adoră stilul urban, sportiv și care poartă, în general, tricouri. Aceștia pot înlocui tricoul cu o astfel de cămașă, atunci când vor să obțină o ținută ceva mai rafinată, pentru o seară în oraș sau chiar pentru zi. Cămașa sport are elemente care o pun în valoare, precum buzunare mari pe piept sau mânecile ajustabile cu catarame. Aceasta poate fi purtată cu jeanși tip bermuda și sneakerși, într-o ținută cool și, în același timp, confortabilă.

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!