Cele mai frecvente intrebari adresate de clienti inainte de un transport de mobila

Cat costa un transport de mobila? Cu cat timp inainte trebuie sa solicit acest serviciu? Ce materiale de protectie sunt folosite? Cum stiu ca firma la care apelez este una serioasa? Acestea sunt doar cateva dintre cele mai frecvente intrebari pe care oamenii si le adreseaza inainte de a alege o companie specializata in mutari.

In articolul de fata, am raspuns la ele, dar si la altele, cu ajutorul Volsped – solutii de transport marfa din 2007. Compania a facilitat pana acum nu mai putin de 9.500 de mutari, cu un grad de satisfactie a clientilor de 98,8% si o recurenta de 70%, acesta fiind procentul celor care au revenit cu o noua solicitare in decurs de mai putin de trei ani. Iata informatiile care ne-au venit dinspre ei:

  1. Cat costa un transport mobila?
Distribuie prietenilor

Fiecare situatie este diferita, motiv pentru care nu exista un pret universal al transportului de mobila. Acesta este stabilit de angajatii firmei de mutare, luand in calcul factori precum distanta (in acelasi oras, in tara sau international), volumul, numarul de etaje, existenta lifturilor, marimea echipei etc. Avantajul, intr-o astfel de situatie, este ca fiecare client va primi un pret personalizat, cel mai bun pentru cazul sau particular.

  1. Cum obtin o oferta de pret?

Compania Volsped pune la dispozitia clientilor sai nu mai putin de cinci modalitati de a solicita o cerere de oferta: telefonic, prin e-mail, prin formularul din pagina de contact, prin formularul din pagina „Cerere de oferta” sau la sediul din Bucuresti al companiei.

  1. Cu cat timp inainte trebuie sa solicit acest serviciu?

Daca doriti sa solicitati un transport de mobila in weekend sau in preajma sarbatorilor precum Paste, Craciun sau Revelion, este recomandat sa va programati cu cel putin doua saptamani inainte. Pentru restul anului, o perioada de cateva zile, maximum o saptamana, este suficienta. Aceste recomandari sunt efectuate in baza experientei Volsped din anii trecuti.

  1. Ce fel de vehicule sunt folosite?

Aceasta companie are in parcul sau auto masini cu un volum util intre 13 si 96 de metri cubi, monitorizate 24/7 prin sistemul Track GPS. Alegerea se va face in functie de marimea transportului de mobila, dar si de posibilitatile de parcare in jurul blocului sau sediului de birou respectiv.

  1. Ce materiale de protectie sunt folosite?

Acestea includ: materiale textile standard, cutii de carton CO3 sau CO5, folie stretch, folie cu bule, hartie pentru vesela, banda adeziva, cutii cu umerase pentru haine, burete de 1-5 centimetri grosime, carton ondulat, sfere din polistiren si altele.

  1. Cum stiu ca firma de transport este una serioasa?

Cei mai importanti factori care contureaza imaginea unei firme de transport mobila serioasa sunt urmatorii: experienta indelungata in domeniu; portofoliul lor (numele clientilor persoane fizice sau juridice cu care au colaborat in trecut); recenziile primite din partea clientilor; politica pentru asumarea responsabilitatii in caz de daune; promptitudinea in furnizarea unui raspuns la cererea de oferta; existenta unui contract ferm, in scris.