AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Cele mai prețioase emoții într-o singură bijuterie Anyoli

Cauți bijuterii cu valoare sentimentală? Apreciezi lucrurile bine făcute și emoțiile în stare pură?

Dacă răspunsul tău este unul afirmativ la ambele întrebări, să știi că Anyoli.ro este locul potrivit. Cu siguranță iubești să oferi, fie că vorbim de cadouri, emoții, sentimente ori atenția ta deplină persoanei iubite.

Creatorii bijuteriilor Anyoli sunt pe aceeași lungime de undă cu tine, căci își doresc ca fiecare bijuterie Anyoli, să ajungă în inimile cât mai multor oameni. Astfel, dacă ești în căutarea unui cadou pentru sotie, sau poate pentru mama, fiica, ori pentru o colegă sau prietenă dragă, să știi că l-ai găsit!

Mai mult decât simple bijuterii

Deși oferta de bijuterii este tot mai largă pe piața din România, fie din metale și pietre prețioase, fie din pietre naturale, fie pur și simplu de dragul culorilor cu scop decorativ. La Anyoli, însă, vei descoperi numai comori, și anume bijuterii însuflețite, care fac legături magice între oameni.

Indiferent de opțiunile tale, că alegi cercei, coliere, brățări, inele sau orice altă bijuterie, absolut toate produsele sunt realizate din metale preţioase, atât clasice (din aur alb sau galben), cât și inovative (din aur roz sau negru), ele fiind înnobilate cu pietre naturale preţioase sau semipreţioase.

Cu toate acestea, bijuteriile sunt create pentru a fi un dar, iar persoanele dragi merită un cadou mai presus de simple obiecte, astfel că oferă posibilitatea fiecărei persoane să-și personalizeze cadoul cu cea mai importantă componentă a ființei umane – o parte din sufletul său.

Cum personalizezi bijuteria aleasă?

În primul rând, vizitezi Anyoli.ro și alegi cadoul fizic pe care dorești să-l oferi cuiva drag. Opțiunile sunt diverse și, din fericire, ai din ce alege. Fie optezi pentru un lantisor de aur cu pandantiv,  fie pentru un colier din perle albe, după ce ai adăugat produsul în coș și mergi spre finalizarea comenzii, vei avea șansa să adaugi și un mesaj celei căreia îi dăruiești bijuteria.

Acest lucru e posibil în 5 modalități diferite: poți adăuga un mesaj text, mesaj de tip foto, unul sub forma unui fișier video sau fișier audio, ori poți încărca un fișier la alegere (word, pdf etc).

Ceea ce e important de reținut este că, odată transmis cadoul, destinatarul va trebui să-și descarce aplicația Anyoli (disponibilă  pentru orice dispozitiv mobil), prin care odată ce va scana bijuteria primită, va putea viziona sau asculta și mesajul tău.

Dacă ești la distanță față de persoana căreia îi achiziționezi o bijuterie de pe Anyoli.ro, poți alege ca livrarea coletului să se realizeze direct la adresa acesteia.

Fă o surpriză marca Anyoli, personalizează produsul ales și însuflețește-l cu o parte din inima ta, gândurile tale, emoțiile pe care dorești să le trăiască omul la care ții atât de mult și nu uita că amintirile create împreună sunt eterne, iar acum le poți stoca în cadoul perfect! În plus, mesajele pot fi schimbate oricând de oriunde ai fi, accesând contul tău de pe site-ul Anyoli.ro.

 

 

© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!