• Home
  • Spiritualitate
  • Cele mai puternice rugăciuni pe care le poate spune o femeie pentru soțul ei

Cele mai puternice rugăciuni pe care le poate spune o femeie pentru soțul ei

rugaciune 1 1

Cand spui o rugaciune pentru sot este mai mult decat o declaratie de iubire. Este o forma de a-ti canaliza energia iubirii si puritatea rugaciunii inspre binele sotului tau.
Cand spui o rugaciune pentru sot, nu trebuie sa o spui de dragul de a o rosti, ci sa crezi cu tarie in rugaciunea ta pentru el.

Cele mai puternice rugaciuni pentru soti
# Munca
Doamne, Dumnezeule, iti multumesc pentru sluja sotului meu. Doamne, ajuta-l sa isi vada meseria ca pe un dar de la Tine! Binecuvanteaza-l in tot ceea ce face. Da-i putere, ajuta-l sa isi vada slujba ca pe o binecuvantare din partea Ta, chiar si in cele mai dure momente ale vietii. Ai grija de mintea si de sufletul lui, fereste-l de descurajari, cand lucrurile nu sunt asa cum anticipeaza. Da-i putere de munca si prosperitate, in numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh, Amin.

# Relatie
Doamne, Dumnezeule, iti multumesc pentru relatia pe care o am cu sotul meu. Da-ne in continuare iubire si intelegere. Ghideaza-l si calauzeste-l sa fie ca o lumina pentru noi toti. In numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh, Amin!

# Sanatate
Doamne, Dumnezeule, iti multumesc pentru ca il tii sanatos pe sotul meu. Protejeaza-i fiecare celula a corpului si ai grija ca nimic sa nu-i faca rau. Da-i energie si putere! In numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh, Amin!

Continuarea pe sfatulparintilor.ro

Parteneri