CExN al PSD, astăzi, la Băile Herculane

Comitetul Executiv Național al PSD are loc vineri la Băile Herculane, în prezența președintelui partidului, Liviu Dragnea, și a premierului Mihai Tudose.
Liderul PSD a declarat joi seara că la CExN s-ar putea discuta și despre organizarea unui miting, dar care să aibă sens, însă deocamdată acest subiect nu există. „Eu nu am venit să cer susținere, eu am venit să dau susținere partidului pentru a continua ceea ce am început. (…) Putem discuta de un miting, dar nu de susținere. Discutăm mâine sau în zilele următoare. A fost o idee, nu este analizată sau dusă la capăt”, a precizat Dragnea, la Băile Herculane, potrivit Agerpres.
Întrebat ce va face dacă vor exista social-democrați care vor cere organizarea unui miting, liderul PSD a spus: „Dacă vor fi colegi care la CExN vor cere un astfel de miting vom discuta. De data asta n-o să mai resping această idee, dar, dacă hotărâm să facem un miting, trebuie să stabilim exact pentru ce îl facem. Sunt mai multe motive pe care le-am auzit pentru care colegi de-ai mei doresc să facă un astfel de miting, eu nu resping ideea, dar trebuie să facem un miting care să aibă sens”.