Cinci motive care te pot convinge sa alegi balustrade din sticla pentru casa ta

Te afli in stadiul in care iti amenajezi casa si abia astepti sa capete conturul si forma visate. Daca in ceea ce priveste majoritatea elementelor de baza ale casei tale ai ajuns sa te decizi si sa alegi variantele pe care le consideri cele mai potrivite, conform preferintelor si stilului pe care iti doresti sa il imprimi in locuinta ta, inca nu ai ajuns la o alegere finala in privinta balustradei de interior. Si pentru ca inca oscilezi referitor la modelul la care sa te opresti, pentru ca sunt o suita intreaga de variante atractive, atat in ceea ce priveste materialul, designul, sistemul de prindere si alte aspecte, iti oferim cinci motive pentru a te opri la balustrade sticla securizata.

Aspect spectaculos, versatil si usor de incadrat cu succes in orice interior

Una dintre principalele caracteristici ale balustradei din sticla, respectiv transparenta, este si cea care ofera acel aspect atractiv si care asigura un plus de luminozitate spatiului in care este montata.

Piese foarte rezistente si sigure pentru toti utilizatorii lor

In pofida faptului ca sticla ne duce mai mult cu gandul la fragilitate, iminenta spargerii si implicit ranirea cu cioburile ascutite rezultate, de fapt nici vorba despre asa ceva. Pentru ca balustradele sunt realizate din sticla speciala, securizata, supusa unor tehnologii avansate, care ii confera rezistenta sporita.

Iar daca totusi s-ar produce un incident nedorit, spargerea sticlei doar in urma unui impact extrem de puternic, nu vor rezulta cioburi periculoase, ascutite, ci asemenea unui parbriz de autoturism se vor produce fragmente de foarte mici dimensiuni, total inofensive pentru integritatea persoanelor din jur.

Montarea balustradelor din sticla, o operatiune fara batai de cap

Specialistii vor monta in timp scurt balustradele din sticla, vezi AbcLudens.ro,  fara mult deranj si fara a crea un adevarat santier in jurul acesteia.

Intretinerea balustradelor, o misiune usoara si la indemana oricui

Chiar daca le putem considera drept elemente de interior sofisticate, balustradele din sticla securizata se intretin extrem de simplu. Nu trebuie folosite pentru curatarea lor solutii sau tehnici speciale, ci sunt suficiente aceleasi produse banale care se utilizeaza si la spalarea geamurilor din sticla obisnuita.

Atmosfera aerisita si senzatia unui plus de spatiu