• Home
  • Știri
  • Ciolacu: Am pus bazele unui buget care să permită ca anul 2023 să fie un an al investițiilor

Ciolacu: Am pus bazele unui buget care să permită ca anul 2023 să fie un an al investițiilor

ciolacu 2

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, spune că social-democrații, prin prezența în Executiv, au pus bazele unui „buget care să permită ca anul 2023 să fie un an al investițiilor”.

„Anul 2022 a fost anul în care am readus România la normalitate: am deschis școlile și economia, am deblocat proiecte mari de investiții, am luat măsuri pentru a proteja nivelul de trai al românilor (reglementarea prețurilor la energie și gaze, creșterea pensiilor și a salariului minim), precum și măsuri pentru a stimula economia românească și în mod special agricultura și produsele românești.
Dar, cel mai important, pentru a avea în continuare creștere economică, am pus bazele unui buget care să permită ca anul 2023 să fie un an al investițiilor.
Mă bucur că astăzi, la Zalău, alături de primarul Ionel Ciunt am și recepționat două dintre lucrările de investiții din oraș. Lor, li se vor adăuga alte proiecte de investiții – în creșe, grădinițe, școli – în valoare de zeci de milioane de euro, bani proveniți din PNRR sau alte fonduri europene.
Pentru că activitatea unui primar nu se judecă după vorbe, ci după fapte”, a scris Ciolacu, vineri, pe facebook.

Parteneri